Καιρός: Τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια, τοπικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα

Καιρός: Τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια, τοπικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα
Τοπικές Νεφώσεις Eurokinissi

Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά στο Αιγαίο τα 6-7 μποφόρ και οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν πάνω από τα κανονικά επίπεδα.. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

•Τοπικές νεφώσεις ου στα βόρεια και κεντρικά θα είναι αυξημένες και θα βρέξει τοπικά . Περισσότερες βροχές από τα μέσα της εβδομάδος

•Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή .

•Οι άνεμοι στο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ .

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά και λίγα χιόνια στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν αρχικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, όμως βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια και θα φθάσει τους 15 με 17 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει τους 18 με 20 και στα νότια κατά τόπους τους 21 με 22 βαθμούς

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και από τις μεσημβρινές ώρες ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ….σαν σήμερα στις 28/2/1995 είχαμε υψηλές θερμοκρασίες με 22°C μέγιστη θερμοκρασία στα Ιωάννινα. —Το 2012 εκδηλώθηκαν χιονοπτώσεις σε περιοχές της Αττικής με χαμηλό υψόμετρο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα