Γνωστός τράπερ κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης στο Ρέθυμνο

Γνωστός τράπερ κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης στο Ρέθυμνο
Νυχτερινό κέντρο (φωτογραφία αρχείου) iStock

Ένας 24χρονος τράπερ καθώς και ο 30χρονος συνεργός του κατηγορούνται για τον βιασμό 19χρονης κοπέλας σε ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο. Οι αρχές συνέλαβαν τον 30χρονο ενώ ο τράπερ αναζητείται.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Ασφάλειας Ρεθύμνου για τον εντοπισμό και την σύλληψη όλων των εμπλεκομένων στον βιασμό μίας 19χρονης κοπέλας από την Αλβανία, που προχώρησε σε σχετική καταγγελία στις Αρχές του νησιού.

Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγελία της εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα στην πόλη του Ρεθύμνου όπου εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο ο τράπερ με το ψευδώνυμο “Rack”.

Στο νυχτερινό κέντρο όπου παρακολουθούσε την συναυλία η 19χρονη και ενώ ήδη βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης την προσέγγισε ένας 23χρονος συνεργός του τράπερ. Αφού της πρόσφερε κάνναβη την οδήγησε σε ένα ξενοδοχείο της πόλης, όπου στο δωμάτιο βρίσκονταν ο 24χρονος τράπερ και ένας 30χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, όπου την βίασαν.

Η κοπέλα πήγε στην Αστυνομία όπου κατήγγειλε το περιστατικό και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών.

Από τις Αρχές εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 30χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, στο λιμάνι του Ηρακλείου λίγο πριν φύγει από το νησί ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τους άλλους δύο εμπλεκόμενους, ενώ διατάχθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη για το θύμα τους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα