Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και βροχές – Άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και βροχές – Άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες
Βροχές MotionTeam

Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 7 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες
  • Η θερμοκρασία αν και θα πέσει σήμερα στα βόρεια τις επόμενες ημέρες θα ανέβει και θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 7 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών


Σήμερα Τετάρτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και την Ήπειρο από το απόγευμα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6, στα ανατολικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια όπου δεν θα ξεπεράσει τους 11 με 16 βαθμούς , ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 15-12-2022

Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι στα δυτικά θα εξασθενήσουν, ενώ στο ανατολικό Αιγαίο θα ενταθούν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο κεντρικό και το βόρειο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία έως τους 17 με 19 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα μέχρι τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-12-2022

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17-12-2022

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στo Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ


Στην Αθήνα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 17 και 20 βαθμών Κελσίου .

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 16 και 19 βαθμών Κελσίου.

Το στίγμα του καιρού

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα