Σεισμός στην Τουρκία: Ζευγάρι Ελλήνων αγνοείται στα χαλάσματα στην Αντιόχεια

Σεισμός στην Τουρκία: Ζευγάρι Ελλήνων αγνοείται στα χαλάσματα στην Αντιόχεια
Σεισμός στην Τουρκία glomex

Ένα ζευγάρι Ελλήνων με διπλή υπηκοότητα βρίσκεται κάτω από τα συντρίμμια μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία. Μέχρι πριν λίγες ώρες ακουγόταν η φωνή τους.

Δύο Έλληνες, ζευγάρι, με διπλή υπηκοότητα βρίσκεται εγκλωβισμένο στα συντρίμμια στην Αντιόχεια, μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία, όπως επιβεβαίωσαν το βράδυ της Πέμπτης (09/02) πηγές του υπουργείου Εξωτερικών.

Νωρίτερα, ο ΑΝΤ1 είχε κάνει αναφορά για έναν Έλληνα, ο οποίος αγνοείται. Σύμφωνα με μαρτυρίες, που επικαλέστηκε ο σταθμός, πρόκειται για παντρεμένο με ορθόδοξη Σύρια και οι φωνές τους ακούγονταν μέχρι πριν λίγες ώρες.

Οι συγγενείς τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν ενημερώσει το ελληνικό προξενείο και κάνουν έκκληση για βοήθεια στις ελληνικές αρχές που βρίσκονται εκεί και ενισχύουν τις επιχειρήσεις διάσωσης.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, η ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα όντως ενημερώθηκε από τους συγγενείς για το ζευγάρι. Με τη σειρά της, ενημέρωσε τις τοπικές Αρχές και τα σωστικά συνεργεία. Οι προσπάθειες εντοπισμού τους συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα