Καιρός: Τοπικές ομίχλες και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Καιρός: Τοπικές ομίχλες και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες
Συννεφιά eurokinissi

 Διατηρείται σχεδόν αίθριος ο καιρός με λίγες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος με λίγες μόνο νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά.
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς στα βόρεια, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 μποφόρ στο Αιγαίο και πρόσκαιρα στα ΝΑ τα 5 με 6.

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Πέμπτη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φθάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 17 και τοπικά στα νότια τους 18 βαθμούς Κελσίου..

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το πρωί βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι σαν σήμερα:

  • Στις 5/1/1978 επικράτησαν θυελλώδεις άνεμοι σε όλη τη χώρα
  • Το 1989 είχαμε μερικό πάγωμα της λίμνης Παμβώτιδα

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα