Μαρία Ιωαννίδου: “Αν είχα τον Φρέντυ Γερμανό δεν θα έχανα τα λεφτά μου”

Μαρία Ιωαννίδου: “Αν είχα τον Φρέντυ Γερμανό δεν θα έχανα τα λεφτά μου”
Μαρία Ιωαννίδου glomex

Μια ιδιαίτερα συγκινητική αναφορά στον Φρέντυ Γερμανό έκανε η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας στην εκπομπή After Dark. Η πρόταση που δέχθηκε και που "πήραν πίσω" και ο άνδρας που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας επειδή δεν τον ερωτεύτηκε.

Η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή After Dark του ΣΚΑΙ και μίλησε για όλα.

Η ηθοποιός και χορεύτρια του ελληνικού Κινηματογράφου μίλησε μεταξύ άλλων και στον άνθρωπο της ζωής της, τον Φρέντυ Γερμανό, τον άνθρωπο που ήταν για εκείνη στήριγμα, κάνοντας για εκείνον μία συγκινητική αναφορά.

“Μου λείπει πολύ ο Φρέντυ. Ήταν για μένα τα πάντα. Έχασα τη φτερούγα μου, δεν πετάω πια, σέρνομαι. Και αν είχα τον Φρέντυ δεν θα έχανα τα λεφτά μου θα με κατηύθυνε, ήταν ο εραστής, ο σύζυγος, ο άνθρωπος, ο συγγενής, η μαμά μου, ο μπαμπάς μου, ήταν τα πάντα μου”, δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρία Ιωαννίδου, αποκαλύπτοντας πτυχές της ζωή της μαζί με τον δημοσιογράφο.

Η ίδια δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό της, με αφορμή μία επαγγελματική πρόταση που δέχθηκε για ένα show, κάτι που στη συνέχεια όμως “ναυάγησε”, καθώς όπως είπε, κάποιος δεν την ήθελε.

“Δεν λέω ότι με λατρεύουν οι συνάδελφοι όλοι, ούτε οι μισοί καν. Σκληρή ράτσα οι καλλιτέχνες. Ανταγωνισμός. Μέχρι τελευταία, για ένα show, μου έριξαν ‘καρφί’. Μου έκαναν πρόταση και την τράβηξαν πίσω, γιατί κάποιος είπε δεν την θέλω. Έλεος και τώρα ακόμα. Κάποιον υποψιάζομαι αλλά δεν μπορώ να πω, δεν μπορώ να πω”, δήλωσε.

Λίγο αργότερα από το… εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά, η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνη και σε ερώτηση για το ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει κάποιος άνδρας για εκείνη, αποκάλυψε πως υπήρχε κάποιος, ο οποίος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, επειδή δεν τον ερωτεύτηκε!

“Δεν τον παντρεύτηκα, δεν τον ερωτεύτηκα, χτυπιόταν στα πατώματα κανονικά. Είδε και αποείδε, πήγε να με σκοτώσει με κάποιον τρόπο. Και εν τέλει πήρε πολλά χάπια, τον πρόλαβαν. Αυτά στα πολύ νιάτα μου, ήταν μία θλιβερή εμπειρία”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα