Ιουλία Καλλιμάνη: “Με βάφτισαν έτσι γιατί μπερδεύτηκε ο μπαμπάς μου”

Ιουλία Καλλιμάνη: “Με βάφτισαν έτσι γιατί μπερδεύτηκε ο μπαμπάς μου”
Ιουλία Καλλιμάνη glomex - ant1 tv

Η γνωστή τραγουδίστρια, Ιουλία Καλλιμάνη, αποκάλυψε το λάθος που έκανε ο πατέρας της στη βάφτιση και είχε ως αποτέλεσμα να πάρει το συγκεκριμένο όνομα.

Η Ιουλία Καλλιμάνη μίλησε στην εκπομπή «The 2night Show» για την καριέρα της στο τραγούδι, ενώ αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό γύρω από το όνομά της, το οποίο έλαβε από… σπόντα, όπως αποκάλυψε.

Στη συνέντευξή της στην εκπομπή του ΑΝΤ1, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην επιθυμία της να δημιουργήσει κάποια στιγμή τη δική της οικογένεια.

«Θέλω να παντρευτώ και σαν τρελή να κάνω παιδιά. Δεν υπάρχει αυτό που λένε “να αφιερωθώ για τα επόμενα χρόνια στην καριέρα μου”. Πολλές φορές όταν το σκέφτεσαι έτσι, μπορεί να απορροφηθείς, να περάσουν τα χρόνια, να μην κάνεις ούτε καριέρα, ούτε τίποτα, ούτε γάμους και ξαφνικά να πεις “άφησα να περάσουν τα χρόνια;” Όλα αυτά έρχονται από τις ενέργειές μας, από το σύμπαν, από το Θεό», είπε αρχικά.

Όσο για το λάθος στη βάφτισή της και τον τρόπο με τον οποίο πήρε το όνομά της, η γνωστή τραγουδίστρια είπε:

«Με βάφτισαν Ιουλία από σπόντα. Ο παππούς μου ήταν Ηλίας και θα έβγαινα Ηλιάνα και ο μπαμπάς μου μπερδεύτηκε και είπε Ιουλία στον παπά. Έπαθα πλάκα. Έμαθα μεγάλη αυτή την ιστορία».

Παρακάτω, το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα