Στεφανία Γουλιώτη: Οι χαρακτήρες του ‘Maestro’ είναι σαν αυτούς του ‘Breaking Bad’

Στεφανία Γουλιώτη: Οι χαρακτήρες του ‘Maestro’ είναι σαν αυτούς του ‘Breaking Bad’
Στεφανία Γουλιώτη glomex

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου του "Maestro" η Στεφανία Γουλιώτη μιλά για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και αποκαλύπτει πως όταν είδε τον εαυτό της τής ήρθε στο μυαλό η Τασσώ Καββαδία.

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου του “Maestro” η Στεφανία Γουλιώτη συναντήθηκε τηλεοπτικά με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο “Στούντιο 4” και μίλησε για τον ρόλο της Αλεξάνδρας που υποδύεται στη δραματική σειρά του MEGA, δίνοντας παράλληλα μία μικρή γεύση για το τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο.

“Είμαι σίγουρα ένας χαρακτήρας που έχει πετύχει, όπως και όλοι οι χαρακτήρες της σειράς. Θυμάμαι ότι πρώτη φορά πέτυχαν τέτοιους χαρακτήρες όταν έβλεπα το ‘Breaking Bad’, για παράδειγμα, που δεν ήξερες τι να νιώσεις για τον άνθρωπο που βλέπεις μπροστά σου. Και είναι τόσο ωραίο να περιγράφεις έναν χαρακτήρα με τόσο μεγάλη βεντάλια αποχρώσεων. Νιώθω σαν να είμαι σε έναν θεατρικό χαρακτήρα στην πραγματικότητα, γιατί όταν έχει τόσες πτυχές, είναι τόσο πλούσιο όσο είναι ένας θεατρικός χαρακτήρας”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ίδια αποκάλυψε επίσης τι είπε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη όταν είδε την “Αλεξάνδρα” στο έκτο επεισόδιο της σειράς. “Είπα στον Χριστόφορο ότι θα με κάνεις την Τασσώ Καββαδία της ελληνικής τηλεόρασης, επειδή έχω και ένα παρελθόν με μία δολοφόνο στη σειρά ‘Χαρά Αγνοείται’, πριν 10 χρόνια, αλλά δεν το φοβήθηκα ακριβώς. Ήξερα λίγο πού θέλει να το πάει και με τον δεύτερο κύκλο, οπότε πιο πολύ θέλει να φτιάξει ένα δίπολο αυτών των δύο, της Αλεξάνδρας και του Ορέστη, που να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον σε πολλά, δηλαδή να είναι μαζί χωρίς να είναι μαζί και να μην είναι μαζί όντας μαζί”, δήλωσε αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο ξεκινούν την Άνοιξη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα