Κολωνός: Στη φυλακή ο 40χρονος επιχειρηματίας για τον βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Στη φυλακή ο 40χρονος επιχειρηματίας για τον βιασμό της 12χρονης
Κολωνός ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Την προσωρινή κράτηση του επιχειρηματία που κατηγορείται για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης στον Κολωνό έκριναν Ανακρίτρια και Εισαγγελέας. Αρνήθηκε τις κατηγορίες. Τις επόμενες μέρες η απολογία του οδοντοτεχνίτη - διαιτητή.

Στην φυλακή οδηγείται ο 40χρονος επιχειρηματίας ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό μετά την απολογία του στην 33η τακτική ανακρίτρια.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε ενώπιον των αρχών μετά την τελευταία κατάθεση που έδωσε το κοριτσάκι, αντιμέτωπος με την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε ότι είχε την οποιαδήποτε επαφή σεξουαλικής φύσεως με την 12χρονη. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν προσωρινά κρατούμενο τον 40χρονο.

Παράλληλα, σήμερα επρόκειτο να απολογηθεί και ο οδοντοτεχνίτης – διαιτητής που η 12χρονη κατονόμασε ως έναν από τους άνδρες που συναντούσε κατόπιν υποδείξεων του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση Ηλία Μίχου ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα μεταχθεί στο ανακριτικό γραφείο για συμπληρωματική απολογία .

Η απολογία του Διαιτητή θα προσδιοριστεί για άλλη ημέρα λόγω της εκκένωσης που έγινε στα δικαστήρια πριν λίγη ώρα μετά από τηλεφώνημα για βόμβα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα