Ελένη Καστάνη: Τα δάκρυα on air για τον χαμό του πατέρα της και η εποχή που πήγαινε σχολείο με μαύρο μαντήλι

Ελένη Καστάνη: Τα δάκρυα on air για τον χαμό του πατέρα της και η εποχή που πήγαινε σχολείο με μαύρο μαντήλι
Ελένη Καστάνη glomex

Συγκίνηση στο πλατό του "Γεια σου" όταν η Ελένη Καστάνη μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και πόσο εκείνος την έκανε να φιλοσοφήσει τη ζωή.

Φανερά φορτισμένη και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον πολυαγαπημένο της πατέρα, ο οποίος όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της, έβαλε τέλος στη ζωή του όταν εκείνη ήταν 12 ετών, η Ελένη Καστάνη.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή “Γεια σου” της Μαρίας Μπακοδήμου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε εκείνον, ενώ θυμήθηκε με συγκίνηση όταν ως μαθήτρια πήγαινε στο σχολείο με μαύρο μαντήλι λόγω πένθους.

“Με συγκινήσατε πάλι! Τι να κάνουμε; Είναι αλήθειες αυτά όμως, από τη ζωή βγαλμένα”, είπε αρχικά η Ελένη Καστάνη και εξήγησε στη συνέχεια: “Έχω αυτή τη σχιζοφρένεια ως άνθρωπος, μπορώ δηλαδή να καταρρεύσω με το παραμικρό, όπως τώρα, με ένα αφιερωματικό βίντεο αλλά μπορείς και να μου δώσεις ένα βουνό ολόκληρο να το σηκώσω στις πλάτες μου”.

“Το γεγονός αυτό που έγινε στη ζωή μου με τον πατέρα μου με έκανε να φιλοσοφήσω τη ζωή, να προσπαθήσω να το εξηγήσω. Ήμουν 12 ετών. Βρήκα εξήγηση στο ότι δεν έκανε αυτά που ήθελε στη ζωή του”, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα