Άντζελα Δημητρίου: Προσεχώς γιαγιά η τραγουδίστρια

Άντζελα Δημητρίου: Προσεχώς γιαγιά η τραγουδίστρια
Άντζελα Δημητρίου papadakispress

Γιαγιά θα γίνει η Άντζελα Δημητρίου καθώς η κόρη της περιμένει το πρώτο της παιδί. Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας για τον ερχομό της εγγονής της και το όνομα που θα πάρει.

Με λαχτάρα, όπως είπε στους δημοσιογράφους, περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της εγγόνι η Άντζελα Δημητρίου.

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια θα γίνει γιαγιά, αφού η κόρη της, Όλγα Δημητρίου Κιουρτσάκη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, που όπως αποκαλύφθηκε είναι κοριτσάκι.

Η Άντζελα Δημητρίου δεν έκρυψε τη χαρά της για τον ερχομό της εγγονής της στον κόσμο, σχολιάζοντας πως ανυπομονεί να την κρατήσει στην αγκαλιά της, ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει η μικρή, η οποία θα ονομαστεί Μιχαέλα-Αγγελική. Όπως είπε στους δημοσιογράφους, το όνομα Μιχαέλα προέρχεται από το όνομα του αδερφού της.

Στα μέσα Φεβρουαρίου η κόρη της Άντζελας Δημητρίου μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους και ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

“Ευλογία είσαι για την οικογένεια μας που θα μεγαλώσει και θα γεμίσει το σπίτι μας χαμόγελα και ευτυχία. Σε περιμένουμε με ανυπομονησία να σου δώσουμε όλη μας την αγάπη γλυκό μας πλασματάκι”, είχε γράψει μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα