Παναγιώτης Τριβυζάς: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, το “τρίτο πρόσωπο” και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης

Παναγιώτης Τριβυζάς: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, το “τρίτο πρόσωπο” και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης
Σταυρούλα Χρυσαειδή - Παναγιώτης Τριβυζάς Instagram / @Panagiotis Trivizas Official

Ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδή, Παναγιώτης Τριβυζάς, επιβεβαίωσε το διαζύγιό τους. Τι απαντά στο εάν έπαιξε ρόλο η απόφασή της να πάει στο Survivor All Star.

Δηλώσεις στην κάμερα του “Happy Day” σχετικά με τον χωρισμό του από την Σταυρούλα Χρυσαειδή, πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης (03/01) ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Ο αθλητής, ο οποίος είχε παντρευτεί με την παίκτρια του Survivor All Star πριν από μόλις τρεις μήνες, επιβεβαίωσε το διαζύγιό τους.

“Να ευχηθώ υγεία σε όλους τους παίκτες και ο καθένας να εκπληρώσει τους στόχους που έχει βάλει”, ανέφερε ενόψει της έναρξης του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ είπε πως δεν έχει καμία επικοινωνία με την πρώην σύζυγό του.

Σχετικά με τα σενάρια περί “τρίτου προσώπου” και την ατάκα της Σταυρούλας κατά την αναχώρησή της για Άγιο Δομίνικο, σχολίασε: Μου το μετέφεραν. Δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό. Δεν υπάρχει κανένα τρίτο πρόσωπο. Θα σταθώ σε αυτό”.

Έχουμε χωρίσει, έχει παρθεί ένα διαζύγιο, τέλος, μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει καμία επανασύνδεση. Έχει κλείσει το κεφάλαιο, ξεκαθάρισε ο νεαρός αθλητής.

“Όλα καλά, προχωράμε. Ήταν κοινή απόφαση” κατέληξε και υπογράμμισε πως η απόφαση της πρώην συζύγου του να πάει στο Survivor All Star δεν έπαιξε κανένα ρόλο στο διαζύγιό τους.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τριβυζά

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα