G4S: Συνεχίζει τις επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και καινοτόμες υπηρεσίες

G4S: Συνεχίζει τις επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και καινοτόμες υπηρεσίες

Διατηρώντας την ανοδική τάση της περσινής χρονιάς ολοκλήρωσε το πρώτο τρίμηνο του έτους η G4S.

Στις επιτυχίες του Ομίλου συγκαταλέγονται οι επενδύσεις στο ανθρώπινο δυναμικό και τις καινοτόμες υπηρεσίες που επιβεβαιώνουν την ηγετική θέση της G4S στο χώρο της ασφάλειας.

Με στρατηγική προτεραιότητα την συνεχή εξέλιξη και εκπαίδευση της ομάδας της, η G4S μετέφερε το ιδιόκτητο Recruitment and Training Center της σ’ ένα νέο εκσυγχρονισμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας 300τμ όπου υποδέχεται υποψήφιους για συνεντεύξεις και φιλοξενεί το επιχειρησιακό προσωπικό για τους απαραίτητους κύκλους εκπαιδεύσεων ανάλογα τον τομέα και την εξειδίκευση. Ως ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα, ο Όμιλος απασχολεί τρεις χιλιάδες ανθρώπους, προσλαμβάνοντας εκατοντάδες εργαζόμενους κάθε χρόνο και αναβαθμίζοντας καθημερινά τις υπηρεσίες πρόσληψης και εκπαίδευσης.

Όπως δήλωσε ο Άκης Κωνσταντινίδης, HR Director της G4S στη διάρκεια εκδήλωσης των εγκαινίων του εκπαιδευτικού κέντρου: “ H ομάδα μας αποτελεί την καρδιά του οργανισμού μας! Στην G4S δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο να επιλέγουμε τους καλύτερους για κάθε θέση, να αναπτύσσουμε τις δυνατότητες τους και να τους παρέχουμε ίσες ευκαιρίες χωρίς διακρίσεις. Επενδύουμε στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη του προσωπικού μας και επιδιώκουμε να επιτυγχάνουμε την ισορροπία μεταξύ εργασιακής και επαγγελματικής τους ζωής”.

Η ίδια έμφαση όμως δίνεται και στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους συνεργάτες της για αυτό η G4S δεν σταματά να εμπλουτίζει και να διευρύνει την γκάμα λύσεων που προσφέρει στους πελάτες της. Πρόσφατα, ο Αιμίλιος Βουδούρης, Commercial Director G4S Secure Solutions S.A., παρουσίασε στο 10o Συνέδριο Security Project 2023 καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις integrated security στον κλάδο της ιχθυοκαλλιέργειας που φέρνουν το μέλλον στο σήμερα! Πρόκειται για έναν συνδυασμό προηγμένων συστημάτων ασφαλείας, control room, υπηρεσιών φύλαξης και ανάλυσης κινδύνων που προσφέρουν πλήρη επίγνωση της κατάστασης κάθε στιγμή.

Περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα και τις υπηρεσίες της G4S στο www.g4s.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα