Γαλλία: Διαδηλωτής έχασε τον όρχι του μετά από βίαιο χτύπημα αστυνομικού

Γαλλία: Διαδηλωτής έχασε τον όρχι του μετά από βίαιο χτύπημα αστυνομικού
Επεισόδια στη Γαλλία AP Photo/Lewis Joly

Ενας 26χρονος μηχανικός έχασε τον ένα του όρχι μετά από χτύπημα αστυνομικού κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης στο Παρίσι για το συνταξιοδοτικό.

Διαδηλωτής στη Γαλλία τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με την αστυνομία στις κινητοποιήσεις για τη μεταρρύθμιση στο συνταξιοδοτικό και έχασε τον ένα του όρχι.

Οπως τόνισε η δικηγόρος του 26χρονου άνδρα, ο πελάτης της χτυπήθηκε πολύ δυνατά από αστυνομικό με ρόπαλο στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος γεγονός που τον οδήγησε άμεσα σε νοσοκομείο του Παρισιού.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπρεπε να προχωρήσουν στον ακρωτηριασμό του όρχεως, όπερ και εγένετο.

Ο διαδηλωτής φέρεται να έβγαζε φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων με τους αστυνομικούς κάτι που φυσικά δεν μπορεί να δικαιολογήσει ένα τόσο βιαίο και δυνατό χτύπημα.

“Δεν πρόκειται για περίπτωση αυτοάμυνας. Εχουμε στη διάθεσή μας εικόνες που το αποδεικνύουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πελάτης μου ούτε καν συνελήφθη” τόνισε η δικηγόρος η οποία συμπλήρωσε ότι ο 26χρονος, μηχανικός στο επάγγελμα, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Ερευνα για το περιστατικό τέλος διέταξε ο αρχηγός της αστυνομίας του Παρισιού εναντίον της οποίας υπάρχουν ήδη πολλές καταγγελίες τον τελευταίο για χρήση υπέρμετρης βίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα