Καιρός: Αίθριος με πυκνές ομίχλες – Πώς θα είναι τα Θεοφάνεια

Καιρός: Αίθριος με πυκνές ομίχλες – Πώς θα είναι τα Θεοφάνεια
Καιρός ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με τοπικές νεφώσεις έως και την Παρασκευή. Βροχές το Σαββατοκύριακο Δυτικά Νότια και Ανατολικό Αιγαίο. Τοπικές ομίχλες το πρωί
  • Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα για την εποχή έως το τέλος της εβδομάδος
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 4 με 5 και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Οι ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σήμερα Τετάρτη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις που τις βραδινές ώρες στα βορειοανατολικά θα αυξηθούν. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανό να σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βόρεια τους 14 με 16 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και στα νότια κατά τόπους τους 19 βαθμούς Κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 05-01-2023

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ και βαθμιαία από δυτικές με την ίδια ένταση και εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06-01-2023 (ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ)

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα νότια πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Από τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 07-01-2023

Στα δυτικά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο βόρειο Αιγαίο ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός και η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου .

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου.

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα