Καιρός τα Θεοφάνεια: Ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα

Καιρός τα Θεοφάνεια: Ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα
Ηλιοφάνεια Eurokinissi

Διατηρείται σχεδόν αίθριος ο καιρός τα Θεοφάνεια, με λίγες νεφώσεις και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος με λίγες μόνο νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά.
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς στα βόρεια, στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 μποφόρ στο Αιγαίο

Η προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Παρασκευή, ανήμερα των Θεοφανείων, προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα δυτικά, με πιθανότητα τοπικών βροχών στο Ιόνιο. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ . Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βόρεια τους 13 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 και στα νότια κατά τόπους τους 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 στα ανατολικά έως 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Θερμαΐκό 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 6/1/1992 σημειώθηκε πάγος στις ακτές της λίμνης Παμβώτιδα.
  • Το 2002 εκδηλώθηκαν ισχυρές χιονοπτώσεις στα ανατολικά προσήνεμα, ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας για δεύτερη μέρα.
  • Το 2014 παρατηρήθηκαν δύο υδροσίφωνες στον κόλπο Παλαιόχωρας.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα