Μπουρδούμης: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη χωρισμού του από τη Δροσάκη

Μπουρδούμης: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη χωρισμού του από τη Δροσάκη
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη papadakispress

Τα πρώτα λόγια του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, μετά τη γνωστοποίηση του χωρισμού του από τη Λένα Δροσάκη.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό του με την Λένα Δροσάκη.

Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστό ότι παίρνουν διαζύγιο, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη συναντήθηκαν ξανά επί σκηνής, καθώς συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση “Photograph 51” της Anna Ziegler στο Θέατρο Τέχνης και η κάμερα της εκπομπής τους απαθανάτισε να αποχωρούν μαζί.

Η συνεργάτιδα της Ελεονώρας Μελέτη, Άννα Ζηρδέλη επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη προκειμένου να αποσπάσει τις πρώτες δηλώσεις για την είδηση του χωρισμού του, με τον ηθοποιό να μην επιθυμεί να προχωρήσει σε κάποια δήλωση.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος έκανε αναφορά και στην κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν οι δύο ηθοποιοί στη Γεωργία Οικονόμου και το Magazine του NEWS 24/7, όπου μεταξύ άλλων είχαν μιλήσει για τη γνωριμία τους, τη συνεργασία τους στο θέατρο και την τηλεόραση, αλλά και για τη σχέση τους.

«Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, ξέρω πώς να χειριστώ κάποιες καταστάσεις. Στην παρούσα φάση, η Λένα προτίμησε να μιλήσει δίνοντας μία γραπτή δήλωση, αλλά εγώ δεν θα πω τίποτα», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της εκπομπής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα