ΣΥΡΙΖΑ: Το debate αποκάλυψε γιατί ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται όλο αυτό το διάστημα

ΣΥΡΙΖΑ: Το debate αποκάλυψε γιατί ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται όλο αυτό το διάστημα
ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ INTIME NEWS

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή το debate και η αναφορά στις υποκλοπές. Τα δύο ερωτήματα που θέτει στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την απάντησή του στην τηλεμαχία.

Ανακοίνωση με αφορμή το debate που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης (10/05) εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ήξερε “πως η απάντησή του σε ένα ερώτημα για τις παρακολουθήσεις θα τον εξέθετε ανεπανόρθωτα”, ενώ σημειώνει πως ο πρωθυπουργός “αναγκάστηκε για πρώτη φορά να αποκαλέσει “σκάνδαλο” την υπόθεση των υποκλοπών“.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

“Η σημερινή συζήτηση αποκάλυψε γιατί ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται όλο αυτό το διάστημα.

Ήξερε, αυτό που ήξεραν όλοι οι πολίτες, πως η απάντησή του σε ένα ερώτημα για τις παρακολουθήσεις θα τον εξέθετε ανεπανόρθωτα. Επειδή τα ψέματα τελείωσαν ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε για πρώτη φορά να αποκαλέσει σκάνδαλο την υπόθεση των υποκλοπών.

Και τώρα τα ερωτήματα μετά την απάντηση του κ. Μητσοτάκη είναι:

  • Αφού δεν παρακολουθούταν για εθνικούς λόγους ο κ. Ανδρουλάκης, ποιος και γιατί τον παρακολουθούσε;
  • Αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, με δεδομένο ότι έχουν απομακρυνθεί οι δυο ως υπεύθυνοι γιατί ο ίδιος δεν παραιτήθηκε ως πολιτικός προϊστάμενός τους;

Και κάτι ακόμα: ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά τους λόγους παρακολούθησης Ανδρουλάκη. Άραγε ποιος ήταν εκείνος που του τους είπε;”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα