Λονδίνο: Συνελήφθη 16χρονος για τον φόνο δύο εφήβων

Λονδίνο: Συνελήφθη 16χρονος για τον φόνο δύο εφήβων
Αστυνομία, Λονδίνο iStock

Ένας 16χρονος κατηγορείτα για τον φόνο δύο εφήβων στους δρόμους του Λονδίνου. Βρέθηκαν μαχαιρωμένοι στο δρόμο

Ένας 16χρονος συνελήφθη στο Λονδίνο ως ύποπτος για τον φόνο δύο εφήβων με μαχαίρι.

Σύμφωνα με το BBC, οι αστυνομικοί κλήθηκαν γύρω στις 17:10 (ώρα Ελλάδας) το Σάββατο (26/11), ύστερα από αναφορές για τραυματισμένα παιδιά στη Sewell Road, Abbey Wood, και στη Titmuss Avenue στο Thamesmead, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.

Παρά την άμεση επέμβαση τόσο της Αστυνομίας όσο και των Πρώτων Βοηθειών, τα δύο 16χρονα αγόρια άφησαν την τελευταία τους πνοή. Ήταν ο Kearne Solanke και ο Charlie Bartolo. Τα δύο αγόρια βρέθηκαν τραυματισμένα με μαχαίρι, σε απόσταση ενός μιλίου.

Μετά την ανακοίνωση της σύλληψης του 16χρονου, η επιθεωρητής Det Chief Insp Kate Blackburn ανέφερε σε δήλωσή της, “Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη σε μια πολύπλοκη και ταχέως εξελισσόμενη έρευνα. Οι οικογένειες του Charlie και του Kearne έχουν ενημερωθεί. Προσπαθούμε να σχηματίζουμε μια εικόνα για το τι συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (26/11). Αν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία, όσο ασήμαντη και αν νομίζετε ότι είναι, παρακαλούμε μοιραστείτε τη μαζί μας”.

Όπως αναφέρει το BBC, ο ντετέκτιβ, Richard McDonagh, που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, δήλωσε, “οι συνάδελφοι του ανθρωποκτονιών διεξάγουν έρευνα και θεωρούν ότι οι δύο φόνοι συνδέονται μεταξύ τους. Μπορώ να διαβεβαιώσω όλους όσους εμπλέκονται στην υπόθεση ότι οι εξειδικευμένοι ντετέκτιβ θα εργαστούν ακούραστα για να ανακαλύψουν τι συνέβη και να δώσουν απαντήσεις στα νεαρά θύματα και τις οικογένειές τους”.

Τέλος, σημείωσε πως “Οποιοσδήποτε μπορεί να είδε ένα σκουρόχρωμο SUV ή ένα 4×4 τύπου με χαρακτηριστικές ασημένιες μπάρες οροφής στις περιοχές γύρω από την Sewell Road ή τη Titmuss Avenue τις ημέρες πριν από τους φόνους, να επικοινωνήσει με την Αστυνομία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα