Αντίνοος Αλμπάνης: “Μου πήρε καιρό να γελάσω, είχα θυμό”

Αντίνοος Αλμπάνης: “Μου πήρε καιρό να γελάσω, είχα θυμό”
Αντίνοος Αλμπάνης glomex

Ο Αντίνοος Αλμπάνης κάθισε στον καναπέ του "Στούντιο 4" και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη μάχη του με τον καρκίνο, τη μοναξιά αλλά και την ανθρωπιά που συνάντησε.

Κατάθεση ψυχής από τον Αντίνοο Αλμπάνη, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας (20/03) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο γνωστός ηθοποιός του “Maestro” άνοιξε τα χαρτιά του στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και παραδέχθηκε πως η περιπέτεια της υγείας του, γέννησε τον φόβο, τόνισε όμως πως απαιτείται πολλή δουλειά για να μην γίνει ο φόβος συνήθεια.

“Ο φόβος σε φέρνει αντιμέτωπο με κάτι πολύ σκληρό, το τέλος, το οποίο είναι μη διαπραγματεύσιμο. Αλλά αλλιώς να το συζητάς θεωρητικά και άλλο να σου χτυπάει την πόρτα. Οπότε, το να ξυπνάω και να μη φοβάμαι το παλεύω πολύ γιατί θα χάσω κι άλλο από τη ζωή μου”, δήλωσε ο ηθοποιός.

Μιλώντας για τα άσχημα συναισθήματα που βίωσε λόγω του προβλήματος υγείας του, ο ίδιος ανέφερε πως έχει φτάσει στο σημείο να πιστεύει ότι όλα είναι μάταια, ωστόσο, όπω σχολίασε “είναι μία η ζωή, μάλλον, και αυτή τη μία ζωή καλό είναι κάτι να την κάνουμε. Μην την κατασπαταλάμε, μην αδιαφορούμε για αυτή, μη τη θεωρούμε δεδομένη”.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυψε πως τού πήρε καιρό να γελάσει, χωρίς ενοχές, καθώς όπως εξήγησε, είχε πολύ θυμό. “Όχι ‘γιατί εγώ’, αλλά γιατί αυτό“, είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως είδε και έλαβε ουσιαστική ανθρωπιά και συμπαράσταση από ανθρώπους και θυμήθηκε πολλές φωτεινές στιγμές από εκείνη την περίοδο, παρά το γεγονός ότι επέλεξε να περάσει την περιπέτεια της υγείας του σε μεγάλο βαθμό μόνος του.

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τη θρησκεία, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε πως παλαιότερα και μέχρι πριν αρρωστήσει, είχε μία “πολύ ‘πρόστυχη’ αντιμετώπιση με αυτά τα ζητήματα, ως και τα χλεύαζα. Από όταν αρρώστησα και μετά στράφηκα πολύ στην εκκλησία. Είναι η δική μου προσωπική γνώμη, από τη δική μου προσωπική εμπειρία. Είναι πολύ σπουδαίο οι άνθρωποι να πιστεύουν. Δεν με νοιάζει αν πιστεύεις στον Χριστιανισμό, στην Ορθοδοξία, στον Ινδουισμό, αν κάνεις διαλογισμό, γιόγκα. Αυτό που με ενδιαφέρει στους ανθρώπους είναι να βλέπω ότι σε αυτόν τον κόσμο που είναι όλα υλικά γύρω μας και τα λατρεύουμε ότι διατηρούμε την πνευματικότητά μας. Γιατί δεν είμαστε φτιαγμένοι μόνο από δέρμα, αίμα, κόκκαλα, υπάρχει μέσα και ψυχή και αυτή η ψυχή για να μπορεί να λειτουργεί και να αναπνέει πρέπει κάπως να ζει και μόνο μέσα από την επαφή μας με την πνευματικότητα μπορεί αυτό να συμβεί”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα