Συνελήφθη αλλά εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος ο Γιώργος Μπατατούδης

Συνελήφθη αλλά εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος ο Γιώργος Μπατατούδης

Ο άλλοτε μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Μπατατούδης συνελήφθη την Παρασκευή στην Καλλιθέα. Λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (10-2-2023) στην Καλλιθέα στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, o πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Μπατατούδης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με συνολική ποινή φυλάκισης έντεκα (11) ετών και ενός (1) μηνός, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, της φορολογικής νομοθεσίας και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, ο 77χρονος στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, προέβαινε, όπως τονίζεται από την ΕΛΑΣ, σε απάτες κατ’ εξακολούθηση, εξέδιδε ακάλυπτες επιταγές και δεν απέδιδε έγκαιρα τους αναλογούντες φόρους και τις εργοδοτικές και ασφαλιστικές εισφορές προς το ελληνικό δημόσιο.

Αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι

Το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Γιώργο Μπατατούδη ανακοίνωσε ότι ο Ελληνας επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος από το μεσημέρι της Παρασκευής.

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δηλώνουμε και διευκρινίζουμε ότι ο Γεώργιος Μπατατούδης, συνελήφθη στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας για την εκ παραδρομής καθυστέρηση καταβολής των τριών τελευταίων μηνιαίων δόσεων σχετικής απόφασης δοσοποίησης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών. Οι οφειλόμενες δόσεις έχουν ήδη εξοφληθεί και με απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελέα, ο εντολέας μου, Γεώργιος Μπατατούδης, αφέθηκε ελεύθερος αργά το μεσημέρι” τονίζεται χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα