Asia Express: Ανατροπή – Αυτό είναι το ζευγάρι που πέρασε απευθείας στον τελικό

Asia Express: Ανατροπή – Αυτό είναι το ζευγάρι που πέρασε απευθείας στον τελικό
Asia Express Youtube / @Star Tv

Το ζευγάρι που κατάφερε να μαζέψει τα περισσότερα κοκοράκια, πέρασε στον μεγάλο τελικό του "Asia Express". Ξέσπασαν σε κλάματα μόλις άκουσαν το όνομά τους.

Το “Asia Express” επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (27/11) μέσα από τη συχνότητα του Star, με ένα νέο επεισόδιο, όπου τα ζευγάρια κλήθηκαν να αγωνιστούν για να εξασφαλίσουν την απευθείας πρόκριση στην εβδομάδα τελικού του παιχνιδιού.

Την πρόκριση θα κέρδιζε το ζευγάρι που θα έφτανε στον τερματισμό του επεισοδίου σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις και θα είχε στην κατοχή του τα περισσότερα τυχερά κοκοράκια.

Για να πετύχουν τον στόχο τους, τα ζευγάρια έπρεπε να συνεχίσουν να μαζεύουν κοκοράκια και ν’ ανταπεξέλθουν σε δύο νέες αποστολές.

Το εισιτήριο για μια θέση στην τελική φάση του ταξιδιωτικού παιχνιδιού, διεκδίκησαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster και η Χριστίνα Κολέτσα με τη Maria Maroulis.

Το ζευγάρι που κατάφερε, τελικά, να μαζέψει τα περισσότερα κοκοράκια και να προκριθεί απευθείας στον τελικό, φτάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ, ήταν η Χριστίνα Κολέτσα με τη Maria Maroulis.

Αξίζει να σημειωθεί, πως πολλοί δεν το περίμεναν, αφού πίστευαν πως θα περνούσαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster, ωστόσο, τα δύο κορίτσια έφτασαν πρώτα και έτσι κέρδισαν.

Asia Express: Στον τελικό Κολέτσα – Maroulis

Οι δύο παίκτριες ξέσπασαν σε δάκρυα χαράς μόλις άκουσαν το όνομά τους.

Τα πρώτα τους λόγια μετά την πρόκριση

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα