Βελόπουλος στο debate: “Θα καταδιώξουμε τους ακαταδίωκτους”

Βελόπουλος στο debate: “Θα καταδιώξουμε τους ακαταδίωκτους”
Κυριάκος Βελόπουλος INTIME NEWS

Η ελεύθερη τοποθέτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στο τέλος του debate των πολιτικών αρχηγών στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

«Είχα σήμερα τη δυνατότητα να συναντήσω τέσσερις δημοσιογράφους μετά από τέσσερα χρόνια ως πρόεδρος κόμματος. Δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε το δικό μας μήνυμα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, κατά την τοποθέτησή του στο τέλος του αποψινού debate.

«Δεν μπορέσαμε να πούμε αυτό που πιστεύουμε, πως η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει αρκεί στο τιμόνι της χώρας να υπάρξει ένας άνθρωπος που αγαπάει το έθνος, την πατρίδα, όλα αυτά που μας ενώνουν. Να κάνουμε πραγματικά περήφανους τους Έλληνες.

Έχουμε το σχέδιο αρκεί να ματώσουν οι κομματικοί τους. Όλοι αυτοί που βολεύτηκαν και ξεβόλεψαν τα ελληνόπουλα, να υπάρξει αξιοκρατία στη χώρα. Εύχομαι στο Θεό κάποια στιγμή οι Έλληνες να ενώσουν δυο συνθήματα. Πατρίδα, Ορθοδοξία, Οικογένεια και Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία. Να ενώσουμε δυνάμεις. Έρχονται δύσκολες μέρες. Για μας στην Ελληνική Λύση, είναι δέσμευση να ξανακάνουμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες περήφανους».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα