5 παπλώματα που σας ζεσταίνουν χωρίς ηλεκτρικό υπόστρωμα

5 παπλώματα που σας ζεσταίνουν χωρίς ηλεκτρικό υπόστρωμα

Καθώς τα καιρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας "Μπάρμπαρα"" έχουν κάνει παραπάνω από αισθητή την παρουσία τους με την κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας το μόνο που αναζητούμε είναι ένα ζεστό και μαλακό πάπλωμα να κουκουλωθούμε.

Τα 5 παρακάτω παπλώματα καλύπτουν πλήρως τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσουν μια ζεστή,cozy και ντιζαινάτι ατμόσφαιρα στο κρεβάτι μας. Τώρα, άλλωστε, που το χιονόνερο και τα χιόνια έχουν κάνει το κρύο τσουχτερό θέλουμε περισσότερο από ποτέ άλλοτε είναι να μείνουμε κάτω από τα σκεπάσματα!

Πάπλωμα Das Home με all-over print “Prestige 1665” Εκρού

Το πάπλωμα Das Home “Prestige 1665” είναι από 100% βαμβάκι σατέν, υπέρδιπλο διαστάσεων: 220 x 240 cm με μοντέρνο all-over print.

Κουβερτοπάπλωμα Guy Laroche Mouton Melanze

Το κουβερτοπάπλωμα Guy Laroche Mouton Melanze είναι υπέρδιπλο ultrasoft 2 όψεων σε λιλά χρώμα. Κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα,640 gsm, που το καθιστά απαλό και ζεστό. Από την εταιρεία Guy Laroche.

Κουβερτοπάπλωμα Nima Madum

Το κουβερτοπάπλωμα Nima Madum είναι υπέρδιπλο σε καφέ χρώμα με καρό σχέδιο. Κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα velour που το καθιστά εξαιρετικά απαλό και ζεστό. Συνδυάστε το με το υπόλοιπο σετ για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

LA REDOUTE INTERIEURS Εμπριμέ πάπλωμα, Irun

Πάπλωμα από μικροΐνες Irun. Tο πάπλωμα Irun έχει γεωμετρικά μοτίβα διαφορετικά στην μπροστινή και την πίσω πλευρά. Κάλυμμα από μικροΐνες 100% πολυέστερ. Φινίρισμα περιμετρικά και γέμισμα 100% πολυέστερ, 400 g/m²

ΠΑΠΛΩΜΑ KENTIA ALLURE 18

Το πάπλωμα Allure 18 με πολύχρωμο ριγέ σχέδιο από την νέα συλλογή της εταιρείας ΚΕΝΤΙΑ. Κατασκευασμένο από ύφασμα με 100% βαμβακερά νήματα πυκνότητας 150 κλωστών, με λείο φινίρισμα και απαλή αίσθηση. Ύφασμα πολύ μαλακό, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Ενδείκνυται πλύσιμο στους 40°C

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα