Μύκονος: Σοβαρές ενδείξεις εμπλοκής αρχιφύλακα – Φέρεται να ενημέρωνε για πολεοδομικούς ελέγχους

Μύκονος: Σοβαρές ενδείξεις εμπλοκής αρχιφύλακα – Φέρεται να ενημέρωνε για πολεοδομικούς ελέγχους
Μύκονος istock

Εργολάβος που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Μυκόνου παραδέχτηκε εξεταζόμενος πως γνωρίζει έναν αστυνομικό και τον ενημερώνει για τους επικείμενους ελέγχους. Βρέθηκε σχετικό μήνυμα και στο κινητό του.

Δεν έχει πείσει με τους ισχυρισμούς του, τους συναδέλφους του, στο Εσωτερικών Υποθέσεων, ο 42χρονος αποσπασμένος Αρχιφύλακας από Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης στην Μύκονο από το 2021.

Στο σπίτι του βρέθηκαν 30.000 ευρώ για τα οποία ισχυρίστηκε ότι προέρχονται από παράνομη δεύτερη εργασία που έκανε, συμμετέχοντας σε μία εταιρεία πώλησης ναργιλέδων.

Βεβαίως αυτό δεν έχει γίνει πιστευτό από το Εσωτερικών Υποθέσεων, μένει όμως και να αποδειχτεί.

Η έρευνα σε βάρος του ξεκίνησε ύστερα από σχετική καταγγελία και πρόσκληση του Εσωτερικών Υποθέσεων από την διοίκηση της τοπικής Αστυνομικής Αρχής. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Αρχιφύλακας φέρεται να ενημέρωνε έναν εργολάβο έναντι αμοιβής, για επικείμενους πολεοδομικούς ελέγχους.

Ο εργολάβος που δραστηριοποιείται στην περιοχή παραδέχτηκε εξεταζόμενος στις Αρχές πως γνωρίζει έναν αστυνομικό και τον ενημερώνει για τους επικείμενους ελέγχους.

Στο κινητό του βρέθηκε και σχετικό μήνυμα που τον προειδοποιούσε για επικείμενο έλεγχο, ωστόσο για να είναι σύννομη η διαδικασία αναμένεται το σχετικό βούλευμα για να ανακτηθούν οι μεταξύ τους συνομιλίες και τα μηνύματα.

Τα κινητά τηλέφωνα και των δύο έχουν κατασχεθεί και αναμένονται τα αποτελέσματα από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών μόλις εκδοθεί και η σχετική εισαγγελική διάταξη.

Από την συνεχιζόμενη έρευνα δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα να προκύψουν και άλλοι εμπλεκόμενοι αφού στους ελέγχους αυτούς θα πήγαιναν και άλλοι αστυφύλακες ή η πιθανότητα να συνέβαινε το ίδιο και με άλλους εργολάβους και επιχειρηματίες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα