Νέα Ιωνία: Εξωσχολικοί επιτέθηκαν σε μαθητές έξω από Γυμνάσιο – Τρεις συλλήψεις

Νέα Ιωνία: Εξωσχολικοί επιτέθηκαν σε μαθητές έξω από Γυμνάσιο – Τρεις συλλήψεις
Σχολείο (φωτό αρχείου) eurokinissi

Επίθεση εξωσχολικών σημειώθηκε έξω από το 7ο Γυμνάσιο - 5ο Λύκειο Νέας Ιωνίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 15χρονος από γροθιά στο πρόσωπο και ένας 17χρονος που στην προσπάθειά του να διαφύγει, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Εξωσχολικοί σταμάτησαν με αυτοκίνητό έξω από το 7ο Γυμνάσιο-5ο Λύκειο Νέας Ιωνίας χθες, Δευτέρα (23/01) και επιτέθηκαν σε μαθητές.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας 15χρονος από γροθιά στο πρόσωπο και ένας 17χρονος που στην προσπάθειά του να διαφύγει, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Δύο από τους δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν από το σημείο. Μετά από αναζητήσεις της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντοπίστηκε το όχημα στην περιοχή της Νέα Χαλκηδόνας και ένας 18χρονος που συνελήφθη.

Ακολούθησε η σύλληψη ενός ακόμη 18χρονου και ενός 17χρονου, ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας 21χρονος. Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα και προανάκριση για να διαπιστωθούν οι λόγοι του επεισοδίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα