Οκτώ ανήλικα αγόρια κρίθηκαν ένοχα για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου

Οκτώ ανήλικα αγόρια κρίθηκαν ένοχα για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου
Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών eurokinissi

Με την κήρυξη ενόχων οκτώ ανηλίκων αγοριών και την αθώωση τεσσάρων κοριτσιών, το δικαστήριο Ανηλίκων έκλεισε την δίκη για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού 15χρονου αγοριού στα τέλη του 2022.

Το Τριμελές Δικαστήριο Ανήλικων, που συνεδρίαζε κεκλεισμένων των θυρών, ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (14/6), την ετυμηγορία του για τους 12 ανηλίκους που ενεπλάκησαν στην υπόθεση της σοκαριστικής σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλαν οι γονείς του 15 χρόνου.

Το δικαστήριο με την απόφασή του αθώωσε τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια που δικάστηκαν για την υπόθεση και έκρινε ένοχα τα 8 αγόρια για αδικήματα που αφορούν βιασμό, αυτουργία σε βιασμό και πορνογραφία.

Στους τρεις από τους καταδικασθέντες μαθητές επιβλήθηκε ποινή τριών ετών σε περιορισμό με αναστολή και στους υπολοίπους πέντε επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα.

Οι ανήλικοι φέρονται να ισχυρίζονται πως όσα βίωσε ο συνολικός συμμαθητής τους σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Δυτική Αττική, ήταν απλές σεξουαλικές πράξεις που έγιναν υπό την μορφή παιχνιδιού στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα