MasterChef: Ποιος παίκτης κέρδισε τα 1.000 ευρώ – Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef: Ποιος παίκτης κέρδισε τα 1.000 ευρώ – Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
MasterChef 7 Facebook / @MasterChef GR

Ποιος αναδείχθηκε νικητής στο Τεστ Δημιουργικότητας του MasterChef, κερδίζοντας 1.000 ευρώ. Οι τρεις παίκτες που είχαν τα χειρότερα πιάτα και βγήκαν στον "τάκο".

Γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις ήταν το νέο επεισόδιο του MasterChef, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/04) στο Star.

Η Πωλίνα Βετσίνοβα αποχαιρέτησε οριστικά την κουζίνα του MasterChef 2023 την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι 12 πλέον επίλεκτοι μάγειρες συνέχισαν την διεκδίκηση του τίτλου, του τρόπαιου και το επάθλου των 50.000ευρώ!

Στο χθεσινό επεισόδιο, ένα ιδιαίτερο Τεστ Δημιουργικότητας περίμενε τους διαγωνιζόμενους, αφού κλήθηκαν να ανακαλύψουν μαγειρικά την Ελλάδα.

Οι τρεις σεφ – κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ετοίμασαν ένα γαστρονομικό ταξίδι στις 13 περιφέρειες της χώρας με χαρακτηριστικές πρώτες ύλες, που ανέδειξαν την ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο.

Ο Στέφανος Χίλας, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας, είχε στη διάθεσή του τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας και επέλεξε να ανέβει στον εξώστη, αντί να μαγειρέψει.

MasterChef: Ο νικητής των 1.000 ευρώ και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς, αφού δοκίμασαν τα πιάτα των διαγωνιζόμενων κατέληξαν στο ότι την καλύτερη προσπάθεια είχε ο Νίκος Τράκας, ο οποίος κέρδισε πλεονεκτήματα για την επόμενη δοκιμασία, αλλά και 1.000 ευρώ.

Στον αντίποδα, τις χειρότερες προσπάθειες είχαν οι Δημήτρης Μπέλλος, Μαρία Λαζαρίδου και Θόδωρος Γαλάνης, οι οποίοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και θα μαγειρέψουν, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο σπίτι του MasterChef.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα