Survivor: Ανακοίνωση “βόμβα” από Τάκη Καραγκούνια – “Δεν ξέρω ποιος ή ποια το έκανε”

Survivor: Ανακοίνωση “βόμβα” από Τάκη Καραγκούνια – “Δεν ξέρω ποιος ή ποια το έκανε”
Τάκης Καραγκούνιας Glomex

Στο στόχαστρο ο Σπύρος Μαρτίκας στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. "Παγώνει" το συμβούλιο του νησιού ο Τάκης Καραγκούνιας. Δείτε το trailer της Τρίτης (25/04).

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης (25/04), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Στον απόηχο του χθεσινού συμβουλίου, στο οποίο βγήκε πρώτος υποψήφιος ο Σπύρος Μαρτίκας, οι εντάσεις συνεχίζονται ανάμεσα στους παίκτες των Μπλε. Έπειτα από τις δηλώσεις του, ότι οι συμπαίκτες του “του χρωστάνε έπαθλο”, ο 45χρονος φαρμακοποιός βρίσκεται στο στόχαστρο των σημερινών εξελίξεων.

Όπως βλέπουμε στο trailer, ο Σπύρος Μαρτίκας λέει χαρακτηριστικά: “Νίκο Μπάρτζη μου, μου χρωστάς έπαθλο, δεν σου χρωστάω ασυλία. Εσύ ξέχασες σύντομα”. Είσαι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας; Είσαι στο απυρόβλητο;” αναφέρει η Στέλλα Ανδρεάδου, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος ξεκαθαρίζει πως “Δεν χρωστάει κανείς σε κανέναν”. “Όλοι ξέρουμε πώς κινείται ο Σπύρος, ότι έχει τακτική και στρατηγική”, λέει ο Νικόλας Αγόρου από την πλευρά του.

Οι δύο ομάδες θα “ριχτούν” απόψε στη μάχη για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, σε έναν απαιτητικό, δύσκολο και ανατρεπτικό αγώνα.

Στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, ο Τάκης Καραγκούνιας προχωρά σε μια ανακοίνωση ενώπιον όλων, ενώ, παράλληλα, “λυγίζει”. Δεν μπορώ να ξέρω ποιος ή ποια έχει κάνει κάτι, αυτό που θα σας ανακοινώσω τώρα. Αλλά έχω στεναχωρεθεί τόσο πολύ που μπορεί ένας άνθρωπος να είναι τόσο κακός, να έχει τόσο κακιά ψυχή μέσα του. Εχω κάνει κάτι σε κάποιον άνθρωπο; Είναι μίσος αυτό ρε φίλε, είναι κακία, λέει με σπασμένη φωνή.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (25/04)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα