Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επέστρεψε με το “2Night Show” μετά από δύο μήνες και επεφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επέστρεψε με το “2Night Show” μετά από δύο μήνες και επεφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show ANT1

Ο γνωστός παρουσιαστής και η βραδινή τηλεοπτική εκπομπή του επανήλθαν στις οθόνες μετά την προσωρινή διακοπή για το Μουντιάλ. Το διαφορετικό ξεκίνημα του 2night Show.

Το 2night Show επέστρεψε στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μετά από περίπου δύο μήνες απουσίας λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ξεκινά την εκπομπή με έναν διαφορετικό τρόπο από τους συνηθισμένουις.

Ο γνωστός παρουσιαστής καλωσόρισε τους τηλεθεατές live στο πλατό, εξηγώντας τον ιδιαίτερο λόγο που επέλεξε αυτό την ξεχωριστή υποδοχή:

Καλώς ήρθατε. Live για λίγο. Δυστυχώς αυτή η εκπομπή δεν μπορεί να είναι live κάθε βράδυ, αλλά σας έχουμε ετοιμάσει πολύ ωραία πράγματα. Υπήρξε αυτό το δίμηνο που δεν τα λέγαμε λόγω του Μουντιάλ και θέλαμε να επανέλθουμε δριμύτατοι. Προσπαθούμε να στείλουμε ένα από τα πιο ωραία μηνύματα που μπορούμε. Σε μια εποχή που είναι πάρα πολύ δύσκολη, που συνεχώς μας πληγώνει και κάθε φορά που ανοίγουμε μια εφημερίδα ή την τηλεόραση, κάτι δεν πάει καλά.

Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό από μια απλή κουβέντα μέχρι ένα παιχνίδι. Έτσι κι αλλιώς αυτήν την ώρα στην ελληνική τηλεόραση γίνεται πανικός. Θα ήθελα πολύ να έχω μια τηλεόραση και να κάνω ζάπινγκ, αλλά γίνεται χαμός. Εμείς θα παραμείνουμε σε αυτό το δικό μας στυλ που το κάνουμε με πολλή αγάπη”.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε ανακοινώσει μία μεγάλη αλλαγή με την επιστροφή της εκπομπής, το πρώτο μέρος της οποίας, όπως είπε, θα είναι πλέον ζωντανό.

“Το πρώτο μέρος της εκπομπής θα είναι ζωντανό, είναι αλήθεια αυτό. Είπα να κάνω λίγο ζωντανό. Έχω πολλά χρόνια να κάνω ζωντανό. Είπα να μιλήσω λίγο με τους τηλεθεατές -για λίγο, μη φανταστείτε για πολύ. Θα δώσω μερικά δώρα γιατί έχουμε δύο μήνες να εμφανιστούμε από τις 18 Νοεμβρίου και επειδή δεν ήμασταν και τα Χριστούγεννα είπαμε να δώσουμε μερικά δώρα στους τηλεθεατές”, είχε δηλώσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα