Σπίτι με το MEGA: Αποθεώθηκε ο Μιχάλης Ρακιντζής στο Twitter – “Η εφηβεία μας”

Σπίτι με το MEGA: Αποθεώθηκε ο Μιχάλης Ρακιντζής στο Twitter – “Η εφηβεία μας”

Ενθουσιασμό και συγκίνηση προκάλεσε η εμφάνιση του Μιχάλη Ρακιντζή στο "Σπίτι με το MEGA". Τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες του, ταξιδεύοντας πολλούς από τους τηλεθεατές "στα χρόνια της αθωότητας".

Τον Μιχάλη Ρακιντζή υποδέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου (17/12) η Ρούλα Κορομηλά στο «Σπίτι με το MEGA», στην πρώτη τηλεοπτική μουσική βραδιά στην καριέρα του.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός που μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες, έκανε μία ξεχωριστή αναδρομή στην πορεία του και μας παρουσίασε ένα αφιέρωμα με τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή.

Φέρνοντας μαζί του αναμνήσεις από τις χρυσές δεκαετίες των 80’s, 90’s μέχρι και σήμερα, ο Μιχάλης Ρακιντζής δεν σταμάτησε να πειραματίζεται και να δίνει νέα πνοή στα τραγούδια του με μοναδικές, «πειραγμένες» ενορχηστρώσεις.

Μεταξύ άλλων, ακούσαμε τις μεγάλες επιτυχίες του: «Μωρό μου φάλτσο», «Προκαλείς», «Δικός σου για πάντα», «Ολόκληρο φεγγάρι», «S.A.G.A.P.O.», «Πουφ» και άλλα πολλά.

Δίπλα του βρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι και καλλιτέχνες: η Σοφία Αρβανίτη, η Σοφία Βόσσου, η Ελένη Δήμου και ο Γιώργος Γκικοδήμας από τους O.P.A., οι οποίοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια-σταθμούς που δεν ξεχάσαμε ποτέ, όπως: «Δεν πιστεύω», «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», «Μες τα δυο της μάτια», «Πεθαίνω στην ερημιά», «Προσωπικά», «Άνοιξη», «Φιλαράκι», κ.ά.

Τα τραγούδια του Μιχάλη Ρακιντζή έφεραν όμορφες αναμνήσεις στους τηλεθεατές και στους χρήστες του Twitter, οι οποίοι θυμήθηκαν τα νιάτα τους, συγκινήθηκαν και, φυσικά, διασκέδασαν!

Σπίτι με το MEGA: Τα σχόλια στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα