Survivor: Νέο ξέσπασμα του Τάκη Καραγκούνια – Καβγάς λίγο πριν την αποχώρηση

Survivor: Νέο ξέσπασμα του Τάκη Καραγκούνια – Καβγάς λίγο πριν την αποχώρηση
Survivor All Star Glomex

Νέα παράπονα από τον Τάκη Καραγκούνια για τους χαρακτηρισμούς που του προσάπτουν στο Survivor All Star. Γιατί αρπάζεται με τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο συμβούλιο. Δείτε το trailer της Πέμπτης.

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης (06/04) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, ενώ απόψε έχουμε και την αποχώρηση της εβδομάδας.

Στο χθεσινό επεισόδιο οι Κόκκινοι κέρδισαν και τον αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας, συνεχίζοντας τις σερί νίκες τους αυτή την εβδομάδα. Είδαν μηνύματα από την οικογένεια και τους συντρόφους τους με ευχές για το Πάσχα, ενώ στον αντίποδα οι Μπλε ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένοι που έχασαν την ευκαιρία να διαβάσουν μερικά λόγια από τους δικούς τους ανθρώπους.

Στο αποψινό επεισόδιο, όπως βλέπουμε στο trailer, αναμένεται να έχουμε νέα παράπονα από τον Τάκη Καραγκούνια.
“Κάποιες κουβέντες πολλές φορές δεν μου αρέσουν. Αλλά χάνω την υπομονή μου εδώ μέσα, είμαστε σε ένα κοινόβιο. Δεν θα κάτσω σε μία συζήτηση να ακούσω να με χαρακτηρίζουν και να γελάνε μαζί μου. Δεν μπορώ να το δεχτώ”
ακούγεται να λέει. “Δεν είναι ωραίο να έχω ένα παιδί έξω και να με λένε κλόουν και γελωτοποιό και να με κοροϊδεύουν” αναφέρει στην Αφροδίτη.

Οι δύο ομάδες θα ριχτούν στη μάχη για τον τελευταίο αγώνα της εβδομάδας, εκείνον του αγώνα επάθλου. Ποια ομάδα θα κερδίσει το φαγητό;

Στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, μία νέα ένταση θα ξεσπάσει ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, λίγο πριν την αποχώρηση.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Ελευθερία Ελευθερίου, Νίκος Μπάρτζης, Σπύρος Μαρτίκας, Ρία Κολοβού.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Πέμπτης (06/04)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα