Ακσενέρ: Με σφαίρες στην τουρκική Βουλή – “Δεν θα μας σταματήσετε”

Ακσενέρ: Με σφαίρες στην τουρκική Βουλή – “Δεν θα μας σταματήσετε”
Μεράλ Ασκενέρ Caption/Youtube

"Οι σφαίρες δεν θα μας σταματήσουν" τόνισε η πρόεδρος του Καλού Κόμματος της Τουρκίας, Μεράλ Ακσενέρ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο τουρκικό κοινοβούλιο, λίγες μέρες μετά την ένοπλη επίθεση στα γραφεία του κόμματος.

Λίγες μέρες μετά την ένοπλη επίθεση στα γραφεία του τουρκικού Καλού Κόμματος, η πρόεδρός του, Μεράλ Ακσενέρ, πραγματοποίησε την εισήγησή της κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής της ομάδας σε ιδιαίτερα οργισμένο τόνο.

Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε η κίνηση της Ακσενέρ να τοποθετήσει τις σφαίρες πάνω στο πόντιουμ, την ώρα της ομιλίας της, προκειμένου να τονίσει ότι “οι εκφοβισμοί δεν θα περάσουν”.

“Οι σφαίρες δεν θα μας σταματήσουν” φέρεται να είπε η Τουρκάλα πολιτικός. “Αφού έχουμε ξεπεράσαμε τόσα εμπόδια, τώρα θα μας σταματήσει αυτή η σφαίρα; Από σπίθα θα γίνεται φωτιά! Το υπόσχεστε;”, είπε απευθυνόμενη σε όλους όσοι παρακολουθούσαν την ομιλία. “Ναι το υποσχόμαστε!”, φώναξε το κοινό. “Θα αντισταθείτε σε όλες τις απειλές και τις συκοφαντίες. Το υπόσχεστε;”, ξαναρώτησε. “Ναι το υποσχόμαστε!”.

“Θα αντιμετωπίσετε όλες τις σφαίρες. Όλα αυτά… Θα τα αντιμετωπίσετε και θα γίνεται ‘ο Ήλιος’ για τον λαό μας. Το υπόσχεστε; Το πρωί της 15ης Μαΐου θα κάνουμε να χαμογελάσουν όλα τα πρόσωπα”, κατέληξε.

Δείτε την ομιλία της Μεράλ Ακσενέρ εδώ:

Η ένοπλη επίθεση στα γραφεία του Καλού Κόμματος

Υπενθυμίζεται ότι στις 31 Μαρτίου άγνωστος άνοιξε πυρ έξω από το κτίριο με πυροβόλο όπλο και προξένησε, ευτυχώς, μόνο υλικές ζημιές στην τζαμαρία της εισόδου.

Η τουρκική αστυνομία έσπευσε στο σημείο όπως και η πρόεδρος του κόμματος Μεράλ Ακσενέρ, η οποία στηρίζει την κοινή υποψηφιότητα της αντιπολίτευσης στο πρόσωπο του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Η Ακσενερ στις δηλώσεις της επιτέθηκε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: “Ολες οι επιθέσεις εναντίον του σπιτιού μου αλλά και συντρόφων μου έμειναν ατιμώρητες. Ολα αυτά επί της εξουσία σας. Σήμερα έφτασαν να ανοίξουν πυρ έξω από τα γραφεία μας στην Κωνσταντινούπολη” σχολίασε με οργή η πολιτικός.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα