Ηράκλειο: 74χρονος παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε πτήση προς Θεσσαλονίκη – Τι καταγγέλλουν συγγενείς του

Ηράκλειο: 74χρονος παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε πτήση προς Θεσσαλονίκη – Τι καταγγέλλουν συγγενείς του
Φωτογραφία αρχείου iStock

Ένας 74χρονος κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια της πτήσης από Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο, όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του. Η πτήση - θρίλερ.

Ένας 74χρονος επιβάτης στην πτήση Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο παραλίγο να χάσει τη ζωή του, όπως καταγγέλλουν συγγενείς του. Αν και διέφυγε τον κίνδυνο, η οικογένειά του αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον της αεροπορικής εταιρείας και του αεροδρομίου “Καζαντζάκης” στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο Cretalive μέλος της οικογένειας, ο 74χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είχε προγραμματίσει εδώ και μέρες να ταξιδέψει στο Ηράκλειο Κρήτης, προκειμένου να μεταφερθεί σε τοπικό Κέντρο Αποκατάστασης.

Όπως τονίζεται, έγιναν ειδικές συνεννοήσεις με την αεροπορική εταιρεία, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα και θα του παρέχουν ό,τι χρειαστεί, ώστε να ταξιδέψει ασφαλής, όπως παραδείγματος χάριν, οξυγόνο.

Ωστόσο, όταν ο 74χρονος έφτασε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, υπήρξε καθυστέρηση μίας ώρας, μέχρι να μπορέσει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο ενώ κατά τη διάρκεια της πτήσης φέρεται να υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.

Μετά την άφιξη του αεροπλάνου στο αεροδρόμιο “Καζαντζάκης” του Ηρακλείου, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και μετέφερε τον 74χρονο σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Σύμφωνα, όμως, με όσα αναφέρουν οι συγγενείς του ηλικιωμένου, πάλι υπήρξε καθυστέρηση στον τρόπο που κινήθηκε το πλήρωμα και ο γιατρός του αεροδρομίου, καθώς, όπως υποστηρίζουν, πρώτα βγήκαν όλοι οι επιβάτες του αεροσκάφους και μετά ο 74χρονος.

Η ζωή του ηλικιωμένου δε βρίσκεται σε κίνδυνο, ωστόσο η οικογένειά του αναμένεται να κινηθεί νομικά τόσο κατά της αεροπορικής εταιρείας όσο και κατά των υπευθύνων του αεροδρομίου “Καζαντζάκης”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα