Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν: “Για αυτό έκρυβα ότι είμαι ομοφυλόφιλος”

Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν: “Για αυτό έκρυβα ότι είμαι ομοφυλόφιλος”
Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν Matt Sayles/Invision/AP, File

Ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους έκρυβε για χρόνια τη σεξουαλικότητά του. "Θα ήμουν πιο χαρούμενος αν ήμουν ελεύθερος".

Ο Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν έριξε φως στα άγνωστα μονοπάτια της ζωής του μέσα από το αυτοβιογραφικό βιβλίο του «Shattered Love», αποκαλύπτοντας τους λόγους που τον οδήγησαν να κρατά μυστική τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Μιλώντας στο Fox News Digital, ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στα απομνημονεύματά του, που εξιστορούν τον βίο του, τα οποία δημοσιεύτηκαν το 2003.

«Η ζωή είναι πολύ ωραία. Είμαι συνταξιούχος και μπορώ, να ζήσω μια πολύ πιο απλή ζωή από ό,τι όταν δούλευα. Η υποκριτική είναι ευχάριστη, καθώς είναι εξαιρετικά σκληρή δουλειά… Τώρα μπορώ να κάθομαι και να βλέπω τηλεόραση, αν θέλω, να πάω σινεμά, να απολαύσω ένα δείπνο με φίλους και απλά να διασκεδάσω, είναι πολύ ευχάριστο», ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο Τσάμπερλεϊν μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του, όταν βρισκόταν στην ηλικία των 70. Ο 88χρονος σήμερα ηθοποιός, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους το coming out ήρθε σε αυτή την ηλικία.

Όπως τόνισε ο Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν, το coming out του ήρθε στο απόγειο της καριέρας του, καθώς θα ήταν «καταστροφή» να το κάνει όταν βρισκόταν στο ξεκίνημά του, εκείνη την δύσκολη εποχή.

«Έπρεπε να είμαι πολύ προσεκτικός. Τα περιοδικά έκαναν πολλές συνεντεύξεις και το υποψιάζονταν κάπως. Μου έκαναν ερωτήσεις όπως “Πότε θα παντρευτείς και θα κάνεις παιδιά;” και εγώ έλεγα, “Όχι ακόμα. Είμαι τρομερά απασχολημένος”. Έπρεπε να προσέχω για πολύ καιρό».

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο ηθοποιός τόνισε πως η προσπάθειά του να κρύβει τη σεξουαλικότητά του γρήγορα του έγινε συνήθεια, με αποτέλεσμα να περνούν τα χρόνια και εκείνος να συνεχίζει να κρατά κρυφές τις ερωτικές σχέσεις του.

«Το συνήθισα τόσο πολύ που ήταν συνηθισμένο να είμαι προσεκτικός και σε επιφυλακή σε ορισμένες περιπτώσεις. Θα ήμουν πιο χαρούμενος αν ήμουν ελεύθερος. Ήμουν όμως ηθοποιός και αυτό είναι αυτό που ήθελα από αυτή τη ζωή», τόνισε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα