Μύκονος: Θύμα ξυλοδαρμού 58χρονος ναυτικός – Μπήκε στο πλοίο, τον χτύπησε στο κεφάλι και εξαφανίστηκε

Μύκονος: Θύμα ξυλοδαρμού 58χρονος ναυτικός – Μπήκε στο πλοίο, τον χτύπησε στο κεφάλι και εξαφανίστηκε
Λιμάνι Μυκόνου (Αρχείο) EUROKINISSI / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ένας 30χρονος εισέβαλε σε πλοίο στο οποίο δουλεύει 58χρονος, το οποίο βρισκόταν στο λιμάνι της Μυκόνου, τον τραυμάτισε με εργαλείο στο κεφάλι και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 58χρονος ναυτικός σε πλοίο που ελλιμενίζεται στο λιμάνι της Μυκόνου. Σύμφωνα με το θύμα, ο δράστης είναι ένας 30χρονος ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με δήλωση του 58χρονου, ο 30χρονος αφού επιβιβάστηκε στο πλοίο, μετέβη στον χώρο εργασίας του, τον τραυμάτισε με εργαλείο στο κεφάλι και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Λίγο μετά, ο τραυματίας μεταφέρθηκε με μέριμνα του πλοιάρχου στο Κέντρο Υγείας της Μυκόνου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, αναζητείται ο 30χρονος στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η ανακοίνωση του ελληνικού Λιμενικού

«Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Μυκόνου, αναφορικά με περιστατικό ξυλοδαρμού 58χρονου ημεδαπού ναυτικού μέλους πληρώματος Φ/Γ πλοίου, από 30χρονο ημεδαπό, εντός του πλοίου, το οποίο ελλιμενίζεται στον λιμένα ν. Μυκόνου.

Ειδικότερα, κατά δήλωση του 58χρονου, ο εν λόγω 30χρονος αφού επιβιβάστηκε επί του πλοίου, μετέβη στο χώρο εργασίας του και τον τραυμάτισε με εργαλείο στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια ο τραυματίας μεταφέρθηκε με μέριμνα του Πλοιάρχου του Φ/Γ πλοίου στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για την παροχή ιατρικής περίθαλψης, από όπου εξήλθε αυθημερόν.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, αναζητείται ο 30χρονος στο πλαίσιο του αυτοφώρου».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα