Μαρία Κίτσου: Σοκάρει για τα συμπτώματα long covid – “Δεν έχω γεύση και όσφρηση από πέρυσι”

Μαρία Κίτσου: Σοκάρει για τα συμπτώματα long covid – “Δεν έχω γεύση και όσφρηση από πέρυσι”
Μαρία Κίτσου glomex

Για τον ένα χρόνο αποχής από την τηλεόραση μετά την τεράστια επιτυχία των “Άγριων Μελισσών”, τα ψυχοσωματικά αλλά και τα συμπτώματα κορονοϊού που ακόμα αντιμετωπίζει μίλησε η Μαρία Κίτσου.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην κάμερα του “Πάμε Δανάη” η Μαρία Κίτσου και μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα ψυχοσωματικά που αντιμετωπίζει αλλά και τα συμπτώματα long covid που ακόμα την ταλαιπωρούν έναν χρόνο μετά την τελευταία φορά που νόσησε από κορονοϊό.

Η Μαρία Κίτσου μίλησε για τον έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι “Άγριες Μέλισσες”, ένας χρόνος όπου είχε την ευκαιρία να επανεφεύρει τη σχέση με τη μητέρα της, η οποία ταλαιπωρήθηκε από σοβαρά προβλήματα υγείας και η περιπέτειά της αυτή είχε ως αποτέλεσμα η ηθοποιός να αποκτήσει ψυχοσωματικά.

“Είχα να τρέχω για πολλά πράγματα μαζί και γέμισε το σώμα μου ψωρίαση, που το έχω σαν αυτοάνοσο από παιδί. Γέμισε παντού, όλο μου το σώμα μου, άρχισα ειδικές ενέσεις.. ψυχοσωματικό, από το άγχος, τη στεναχώρια, από οτιδήποτε”, δήλωσε η ηθοποιός.

Μιλώντας για όσα έκανε τη χρονιά που πέρασε, που συνειδητά επέλεξε να μην εργαστεί ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση, η Μαρία Κίτσου ανέφερε ότι ταξίδεψε πολύ και πέρασε ποιοτικό χρόνο, τονίζοντας ότι “έβγαλε ψυχικό φορτίο από πάνω της“.

“Καταλαβαίνεις ότι σηκωνόμουν από τις 6:30 και γύριζα 12 το βράδυ σπίτι, κοιμόμουν 3-4 ώρες τη μέρα. Είχα κολλήσει δύο φορές covid, τη δεύτερη με ισοπέδωσε και δυστυχώς από πέρυσι τον Ιούλιο που αρρώστησα δεν έχω ξαναβρεί τη γεύση και την όσφρησή μου. Μπορώ να γευτώ γλυκό, ξινό, αλμυρό, καυτερό, αλλά τι τρώω όχι… μόνο από την υφή. Δεν μυρίζω τα λουλούδια, δηλαδή να πάρει φωτιά το σπίτι μου και να γεμίσει καπνό, θα το πάρω χαμπάρι από τον καπνό. Δεν θα το μυρίσω”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα