Αυτά είναι τα νέα υπερπολυτελή ξενοδοχεία που ανοίγουν σε Πάρο, Αθήνα και Κέρκυρα

Αυτά είναι τα νέα υπερπολυτελή ξενοδοχεία που ανοίγουν σε Πάρο, Αθήνα και Κέρκυρα

Η Radisson ανοίγει το τέταρτο ξενοδοχείο της στην Αθήνα, η Grivalia επεκτείνεται στην Πάρο και ο όμιλος Marbella Collection προσθέτει πολυτελείς υποδομές και υπηρεσίες στην Κέρκυρα.

Ηχηρές ξενοδοχειακές αφίξεις καταγράφονται συνεχώς στη χώρα μας, από μεγάλες διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, funds και εγχώριους επενδυτές.

Η ξενοδοχειακή αλυσίδα Radisson ανακοίνωσε νέο ξενοδοχείο στην Αθήνα, το fund της Grivalia Hospitality ανοίγει θέρετρο στην Πάρο και ο όμιλος MarBella Collection νέα πτέρυγα με σουίτες και δωμάτια στην Κέρκυρα. Εξίσου ηχηρές είναι και οι γαστρονομικές αφίξεις, καθώς στο ξενοδοχείο της Πάρου θα ανοίξει το διάσημο Ιαπωνικό εστιατόριο Nobu, ενώ το Marbella Corfu στην Κέρκυρα την επιμέλεια της κουζίνας αναλαμβάνει ο βραβευμένος Έλληνας σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου.

Η Radisson Hotel Group υπέγραψε συμφωνία με την Gnosis Investments για ένα νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας που θα φέρει την επωνυμία της Radisson. To Radisson Theatrou Square Athens αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στα μέσα του 2024 με την μετατροπή ενός ιστορικού κτηρίου σε ένα upscale ξενοδοχείο. Θα πρόκειται για το 4ο ξενοδοχείου του Ομίλου της Radisson στην Αθήνα.

Το νέο ξενοδοχείο θα αποτελείται από δωμάτια και σουίτες επιφάνειας από 17- 30 τ.μ. με τον τελικό αριθμό δωματίων και εγκαταστάσεων να οριστικοποιείται το προσεχές διάστημα.

Το ξενοδοχείο θα παρέχει μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία με τη δημιουργία ενός food market στο ισόγειο του, όπου με πρόσβαση στον δρόμο και στην πλατεία Θεάτρου θα παρέχει μια ποικιλία κουζινών και επιλογών εμπνευσμένες από τις παραδοσιακές λαϊκές αγορές της περιοχής τις οποίες ένοικοι και επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν στην πλατεία.

Πρόκειται για τη δεύτερη συμφωνία του ομίλου της Radisson με την Gnosis Investments μετά το Radisson Resort Plaza Skiathos, που άνοιξε πέρυσι.

Νέο ξενοδοχείο στην Πάρο και εστιατόριο Nobu

Το Avant Mar, είναι νέο ξενοδοχείο της Grivalia Hospitality στην Πάρο, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2023. Στο ξενοδοχείο θα λειτουργήσει το διάσημο εστιατόριο Matsuhisa. Το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα από την κοσμοπολίτικη Νάουσα και είναι χτισμένο σε μία έκταση 6,1 στρεμμάτων. Διαθέτει δυναμικότητα 38 δωματίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool, καθώς και η «The Avant Mar Premium Sea View Suite». Στις εγκαταστάσεις του συμπεριλαμβάνονται μία μπουτίκ, ένα ζαχαροπλαστείο με παραδοσιακό χαρακτήρα, χώροι ευεξίας, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο.

Η γαστρονομία θα πρωταγωνιστεί στο Avant Mar που υποδέχεται τον διάσημο σεφ Nobu Matsuhisa για πρώτη φορά στην Πάρο. Το διεθνές brand «Matsuhisa» αναλαμβάνει το fine dining εστιατόριο του ξενοδοχείου και υπόσχεται μία αυθεντική γαστρονομική εμπειρία με Nobu-Style κουζίνα που περιλαμβάνει γεύσεις από την Ιαπωνία με επιρροές από το Περού.

Πολυτελείς προσθήκες στην Κέρκυρα

Η καλοκαιρινή σεζόν του 2023 ξεκινάει με μια σειρά από αλλαγές για τον όμιλο MarBella Collection, και στα τρία ξενοδοχεία του. Το MarBella Corfu ανοίγει τις πόρτες του στις 19 Μαΐου ανανεωμένο μέσα από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ανακαίνισης, και εγκαινιάζει 67 νέα δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα η κήπο.

Ταυτόχρονα η MarBella Collection λανσάρει για πρώτη φορά μια ενιαία πρόταση διαμονής σε premium -all-inclusive στο MarBella Corfu η οποία θα διατίθεται και ως επιπλέον επιλογή στο MarBella Elix, ενώ διευρύνεται και στα 3 ξενοδοχεία το πρόγραμμα Signature Suites προσφέροντας επιπλέον προνόμια στους επισκέπτες της.

Στα γαστρονομικά νέα του ομίλου για 3η συνεχή χρονιά ο όμιλος καλωσορίζει την επιστροφή της σειράς Greek Chefs Abroad με μια ιδιαίτερη θεματική ενότητα, και ταυτόχρονα ξεκινά μια νέα συνεργασία με τον καταξιωμένο Έλληνα σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου. Τέλος, εγκαινιάζεται μια νέα συνεργασία με το ελληνικό brand μόδας Bleecker & Love με τη δημιουργία μιας signature σειράς που θα μπορεί να βρει οι επισκέπτες στα δωμάτια και αλλά και στα καταστήματα των ξενοδοχείων του Ομίλου MarBella Collection.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα