Τέμπη: Αγωνία για την ηθοποιό και σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου που αγνοείται

Τέμπη: Αγωνία για την ηθοποιό και σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου που αγνοείται
Η 26χρονη Ελισάβετ Χατζηβασιλείου που αγνοείται Instagram@elis_chatz

Δραματική έκκληση για πληροφορίες από συγγενείς και φίλους της ηθοποιού και σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, η οποία εξακολουθεί να αγνοείται μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Με φωτογραφίες, βίντεο και προσωπικές πληροφορίες ζητούν συγγενείς και φίλοι να μάθουν οτιδήποτε για τα αγαπημένα τους πρόσωπα που παραμένουν αγνοούμενα και επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία, που συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορικό τρένο το βράδυ της Τρίτης (28/02) στα Τέμπη, σκορπίζοντας τον θάνατο.

Ανάμεσα σε αυτούς και η 26χρονη ηθοποιός και σοπράνο από τη Θεσσαλονίκη Ελισάβετ Χατζηβασιλείου η οποία έχει δηλωθεί ως αγνοούμενη, με τους φίλους της να απευθύνουν έκκληση για πληροφορίες.

“Πηγαινοερχόταν κάθε εβδομάδα Θεσσαλονίκη Αθήνα, είχε και στις δύο πόλεις κατοικία και ενασχολήσεις επαγγελματικές”, δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η στενή της φίλη, Αλεξία Κούβελα ενώ πρόσθεσε πως ταξίδευε με τη γάτα της την οποία είχε υιοθετήσει και της είχε μεγάλη αδυναμία.

“‘Εχει μια γατούλα που την έχει διασώσει η ίδια, είναι τυφλή, τη φροντίζει και την αγαπάει πάρα πολύ. Είχε όνειρα και έχει, εγώ θα μιλάω στον Ενεστώτα για την Ελισάβετ γιατί παρ’ όλο που δεν έχει βρεθεί εγώ ελπίζω ότι είναι κάπου εκεί έξω ακόμα και το κινητό της χτυπάει κανονικά”, δήλωσε η φίλη της.

Όπως έγραψε νωρίτερα μάλιστα, η γάτα της Ελισάβετ Χατζηβασιλείου βρέθηκε νεκρή, ενώ ακόμα δεν έχει εντοπιστεί η μουσικός.


Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα