Eurovision 2023: Η Loreen υπόσχεται να τα δώσει όλα στον τελικό για χάρη… της φέτας

Eurovision 2023: Η Loreen υπόσχεται να τα δώσει όλα στον τελικό για χάρη… της φέτας
Loreen AP Photo/Martin Meissner

Λίγες ώρες πριν τον Μεγάλο Τελικό του 67ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Λίβερπουλ, η Loreen υπόσχεται στο ελληνικό κοινό "να τα δώσει" όλα "για χάρη της φέτας".

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη μεγάλη βραδιά του 67ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Λίβερπουλ και συγκεκριμένα στο Liverpool Arena.

Λίγες ώρες πριν τον Μεγάλο Τελικό, το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί χωρίς τη συμμετοχή της Ελλάδας μετά τον αποκλεισμό του Victor Vernicos στον Β’ Ημιτελικό, η Loreen μίλησε στην εκπομπή του Alpha “Καλύτερα Δεν Γίνεται”.

“Είμαι πολύ χαρούμενη. Αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι μπορώ να συνδεθώ με το κοινό”, δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια, ενώ για την επιστροφή της, 11 χρόνια μετά, είπε: “Όπου υπάρχει θετική ενέργεια πηγαίνω. Όταν υπάρχει αρνητική δεν πάω καν. Όπου κι αν είπε ότι μπορεί να επιστρέψω, υπήρχε παντού γύρω μου ένα θετικό συναίσθημα”.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στο ελληνικό κοινό, λέγοντας: “Το Σάββατο, για χάρη της φέτας θα τα δώσω όλα. Σας αγαπώ”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα