MasterChef: Ο Δημήτρης Μπέλλος “εισβάλλει” στην κουζίνα – “Θα μου σπάσουν τα π@π@ρια”

MasterChef: Ο Δημήτρης Μπέλλος “εισβάλλει” στην κουζίνα – “Θα μου σπάσουν τα π@π@ρια”
Δημήτρης Μπέλλος Glomex

Ο Δημήτρης Μπέλλος επιστρέφει στο MasterChef, όπου βρίσκεται ήδη και η Μαρία Μπέη με την οποία είναι ζευγάρι. Η έντονη αντίδραση του Ηλία Κιαζόλι.

Συναρπαστικό, γεμάτο εκπλήξεις αλλά και απογοητεύσεις αναμένεται το νέο επεισόδιο του MasterChef 7 που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (21/03) στο Star.

Η Γιώτα, η Μαρία και ο Νικήτας μάχονται για την παραμονή τους στο γνωστό ριάλιτι μαγειρικής, καθώς είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες στην τελευταία δοκιμασία.

Όπως βλέπουμε στο trailer, στην κουζίνα του MasterChef θα επικρατήσει αναστάτωση και αναταραχή, με τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση να μην προλαβαίνουν και να τρέχουν πανικόβλητοι.

Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοινώνει πως ο παλιός παίκτης που θα “εισβάλει” αυτή τη φορά στο MasterChef είναι ο Δημήτρης Μπέλλος.

“Ακούω το όνομά του, παθαίνω ένα εγκεφαλικό. Νομίζω έχει μουδιάσει η δεξιά/αριστερή πλευρά μου, έχω ξεχάσει τα λόγια μας” αναφέρει η Μαρία Μπέη, με την οποία είναι ζευγάρι.

Από την άλλη, ο Ηλίας Κιαζόλι, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες οι τρεις τους στον 4ο κύκλο του MasterChef και δεν είχαν καλές σχέσεις, λέει:

“Το περίμενα. Το μόνο κομμάτι που με απασχολεί λίγο με αυτούς τους δύο… Ελπίζω μην αρχίσουν τα ίδια γιατί θα μου σπάσουν τα π@π@ρια, όχι για τίποτα άλλο”.

MasterChef: Δείτε το trailer της Τρίτης (21/03)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα