Τέμπη: Πρώτα σημάδια βελτίωσης για τον Γεράσιμο από το πρώτο βαγόνι – Η κατάσταση της 25χρονης στο “Παπανικολάου”

Τέμπη: Πρώτα σημάδια βελτίωσης για τον Γεράσιμο από το πρώτο βαγόνι – Η κατάσταση της 25χρονης στο “Παπανικολάου”
Ο Ιάσονας-Γεράσιμος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Facebook

Αισιοδοξία εξέφρασαν για πρώτη φορά οι γιατροί το βράδυ της Δευτέρας για τη ζωή του 20χρονου. Συνολικά 8 άτομα νοσηλεύονται 21 μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Αναλυτικά η κατάσταση της υγείας τους.

Μάχη με τον χρόνο για να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών δίνουν γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία, όπου νοσηλεύονται εδώ και 21 μέρες οι 8 πολυτραυματίες.

3 τραυματίες σε ΜΕΘ

Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα, καθώς το βράδυ της Δευτέρας οι γιατροί είδαν για πρώτη φορά σημάδια βελτίωσης στην υγεία του 20χρονου Γεράσιμου-Ιάσονα, του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά ούτε μαρτυρά κάτι για την κατάσταση της υγείας του.

«Αυτά θα τα δούμε όταν θα βγει από την τεχνητή καταστολή», αναφέρουν πηγές του νοσοκομείου. Είναι απλώς το πρώτο σημάδι ότι βελτιώνεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γεράσιμος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Την ίδια στιγμή, σημαντική βελτίωση έχει η υγεία της 25χρονης που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου», καθώς βγαίνει κατά διαστήματα από την τεχνητή καταστολή και έρχεται σε επικοινωνία με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, κάποιες φορές μέσα στην ημέρα, αναπνέει και δίχως μηχανική υποστήριξη.

Διευκρινίζεται ότι η 25χρονη δεν είχε πέσει ποτέ σε κώμα.

Ακόμη μία τραυματίας νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς «σταθερή».

4 ασθενείς σε απλές κλίνες

Ακόμη 3 πολυτραυματίες από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας σε καλή κατάσταση, καθώς μία έλαβε εξιτήριο το μεσημέρι της Τρίτης.

Την ίδια στιγμή ένας πολυτραυματίας νοσηλεύεται στην κλινική πλαστικής χειρουργικής του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», όπου υποβάλλεται σε επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής για την αποκατάσταση των εγκαυμάτων.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα