Τραγωδία στα Τέμπη: “Ο γιος μου είναι αγνοούμενος” δηλώνει ο πατέρας του Ιορδάνη Αδαμάκη

Τραγωδία στα Τέμπη: “Ο γιος μου είναι αγνοούμενος” δηλώνει ο πατέρας του Ιορδάνη Αδαμάκη
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης SPORT 24

Τι δήλωσε ο πατέρας του νεαρού ποδοσφαιριστή Ιορδάνη Αδαμάκη, ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο τρένο, στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Στη λίστα των αγνοούμενων βρίσκεται μεταξύ πολλών άλλων, ο Καβαλιώτης ποδοσφαιριστής – παλαιότερα και του ΑΟ Καβάλας – Ιορδάνης Αδαμάκης, ο οποίος επέβαινε στην μοιραία αμαξοστοιχία που ενεπλάκη στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο νεαρός αθλητής επιβιβάστηκε από τη Θήβα γύρω στις 21:00 της Τρίτης (28/02), με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Η μετωπική, σφοδρή σύγκρουση με την εμπορική αμαξοστοιχία που κινείτο από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα, σημειώθηκε στις 23:30, λίγα μόλις μέτρα πριν από τη σήραγγα των Τεμπών.

Οι γονείς του Ιορδάνη Αδαμάκη ενημερώθηκαν από το φιλικό του περιβάλλον ότι μέσα στο τρένο βρισκόταν και αυτός, χωρίς να γνωρίζουν όμως σε ποιο βαγόνι. Έτσι έσπευσαν στη Λάρισα την Τετάρτη (01/03), με τον πατέρα του να δίνει DNA.

Ο ίδιος μίλησε στην Πρωινή, τονίζοντας: “Βρεθήκαμε στη Λάρισα προκειμένου να δούμε από κοντά την πρόοδο των ερευνών γύρω από τον Ιορδάνη, ο οποίος παραμένει αγνοούμενος και για την ώρα δεν έχουμε καμία άλλη ενημέρωση. Υπάρχουν πολλοί τραυματίες και αγνοούμενοι, δεν μας επιτρέπεται να προσεγγίσουμε τα σημεία όπου έχουν μεταφερθεί και έτσι θα πρέπει να περιμένουμε μια επίσημη ενημέρωση. Έδωσα DNA και τώρα που μιλάμε επιστρέφω στην Καβάλα καθώς έχω άλλα δύο παιδιά που μας περιμένουν. Αναμένουμε, όπως τόνισα, ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές της Λάρισας“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα