HUAWEI Mate 50 Pro: O “Βασιλιάς της Φωτογραφίας” με αμέτρητες εφαρμογές

HUAWEI Mate 50 Pro: O “Βασιλιάς της Φωτογραφίας” με αμέτρητες εφαρμογές

Με το Mate 50 Pro μέσα από το AppGallery της HUAWEI, ανοίγεται ένας κόσμος εκατομμυρίων διαφορετικών εφαρμογών

Ένα smartphone με την καλύτερη κάμερα ever; Ένα smartphone, με το οποίο αποκτάς πρόσβαση σε εκατομμύρια διαφορετικές εφαρμογές;

Η HUAWEI έρχεται να προσφέρει την επιλογή του Mate 50 Pro για απεριόριστες επιλογές. Ενα κινητό τηλεφώνο που έχει χαρακτηριστεί -και δικαίως- ως ο «Βασιλιάς της Φωτογραφίας». Άλλωστε, η πρωτοποριακή κάμερα διαφράγματος Ultra Aperture διαθέτει ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων, ενώ οι ενσωματωμένοι αλγόριθμοι επιτρέπουν στον καθένα από εμάς να ανακαλύψει τον φωτογράφο που κρύβει μέσα του.

Λειτουργία πορτρέτου, φυσικό θόλωμα φόντου, ζουμ έως και 200X, ρύθμιση φωτεινότητας, τελειοποίηση του contrast, ευρυγώνιες λήψεις, νυχτερινή λειτουργία είναι μερικές από τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει και που καθιστούν την εμπειρία της φωτογράφισης τόσο δημιουργική, διαφορετική και μαγευτική.

Δεν είναι τυχαίο ότι το HUAWEI Mate 50 Pro έχει βραβευτεί με το υψηλότερο σκορ στην ιστορία του DXOMARK, λαμβάνοντας την εξαιρετική βαθμολογία 149 και αφήνοντας πίσω όλους τους ανταγωνιστές της βιομηχανίας. Εξάλλου, πέτυχε την καλύτερη βαθμολογία φωτογραφίας που έχει δοθεί μέχρι σήμερα, χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα στις επιμέρους κατηγορίες: έκθεση, εστίαση και υφή/θόρυβος.

Και το καλύτερο είναι το εξής: Η «πόρτα» που ανοίγει για να μπει ο καθένας μας σ’ έναν «μαγικό» κόσμο εκατομμυρίων εφαρμογών, χάρη στο οικοσύστημα Huawei Mobile Services (HMS) και το κατάστημα εφαρμογών AppGaller, το οποίο αποτελεί την επίσημη πλατφόρμα εφαρμογών για συσκευές HUAWEI.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία εφαρμογών με μοναδικά οφέλη, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών ελέγχων για τη διασφάλιση της ασφάλειας των εφαρμογών, premium προσωποποιημένο περιεχόμενο, ποικίλες υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ψηφιακής ζωής και πλούσιο περιεχόμενο ενημερώσεων.

Σήμερα το AppGallery διαθέτει 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 45 εκατομμύρια στην Ευρώπη. Ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών δε, έχει αυξηθεί κατά 147% σε σχέση το προηγούμενο έτος, ενώ υπάρχουν πάνω από 5,5 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι προγραμματιστές που εργάζονται για να ενσωματώνουν διαρκώς και νέες εφαρμογές.

Μέσω του AppGallery, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές -όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok- αλλά και πολλαπλές άλλες εφαρμογές, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο για να προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες στους χρήστες.

Στην Ελλάδα, το οικοσύστημα HMS περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), παραγγελίας φαγητού (e-Food, BOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon), παρόχους κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind), αλλά και συστήματα πληρωμών (My Alpha Wallet). Και το κυριότερο; Εμπλουτίζεται διαρκώς για να προσφέρει μία ολοένα και πιο προηγμένη εμπειρία χρήσης.

Ας υποθέσουμε, για παράδειγμα, ότι βρίσκεται κάπου στο κέντρο της Αθήνας και επιθυμείτε να επιστρέψετε σπίτι, έπειτα από μια κοπιαστική ημέρα. Χάρη στο AppGallery του κινητού σας τηλεφώνου, μπορείτε να βρείτε εύκολα ταξί, να πληρώσετε ανέπαφα τον οδηγό (αφού ξεμείνατε από μετρητά) και μόλις κάτσετε στον καναπέ σας, να παραγγείλετε μία νόστιμη πίτσα, προκειμένου να παρακολουθήσετε το Μουντιάλ. Κι όλα αυτά, κάνοντας χρήση των εφαρμογών του HUAWEI.

Μάλιστα, πέραν των ειδικά προηγμένων apps του κινητού σας τηλεφώνου, προσφέρεται και η δυνατότητα να κάνετε download τις εφαρμογές της Google. Μέσα από το κατάστημα AppGallery, συγκεκριμένα, ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει την 3rd party εφαρμογή Gspace, να την ανοίξει και να βρει όλες τις Google εφαρμογές που χρειάζεται. Έτσι, πολύ γρήγορα, απλά και χωρίς διαφημίσεις, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει εφαρμογές και υπηρεσίες της Google, όπως το YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive.

Το HUAWEI Mate 50 Pro διατίθεται μέσα από τα καταστήματα των επίσημων συνεργατών της εταιρείας και με κάθε αγορά του, δίνεται δώρο το HUAWEI Watch GT3 Active

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα