Παππάς: Η τραγωδία στα Τέμπη δεν θα διερευνηθεί από κάποια δήθεν “υπερκομματική επιτροπή”

Παππάς: Η τραγωδία στα Τέμπη δεν θα διερευνηθεί από κάποια δήθεν “υπερκομματική επιτροπή”
Νίκος Παππάς EUROKINISSI/ ΤΑΤΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Η αιχμηρή τοποθέτηση του Νίκου Παππά για τα όργανα που θα αναλάβουν τη διερεύνηση των αιτιών για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γιώργου Γεραπετρίτη, άφησε ο Νίκος Παππάς σε δήλωσή του, αναφορικά με τις αρμόδιες Αρχές που θα ερευνήσουν τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Σε δήλωσή του on camera, ο πρώην υπουργός Επικρατείας “έστρεψε” τα βέλη του κατά του Πρωθυπουργού και όσα ανέφερε περί “ανθρώπινου λάθους” στο διάγγελμά του.

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Παππά:

Ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Γεραπετρίτη πως ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να ορίζει τον ελεγκτή του. Τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη δε θα διερευνηθούν από κάποια δήθεν «υπερκομματική επιτροπή» που θα ορίσει η κυβέρνηση με πρόσωπα της αρεσκείας της.

Υπάρχουν οι αρμόδιες Αρχές που θα τα ερευνήσουν όλα διεξοδικά. Εκτός εάν ο κ. Μητσοτάκης που την προανήγγειλε, έχει κάποια σπουδή να βγάλει ένα προεκλογικό πόρισμα, που θα επιβεβαιώσει αυτό που έσπευσε να προδικάσει εχθές: πως για όλα φταίει «κυρίως ένα ανθρώπινο λάθος».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα