Ηλίας Γκότσης: Η αλήθεια για το φαγητό στο Survivor, το περιβόητο χαρτάκι και το unfollow στον Λιανό

Ηλίας Γκότσης: Η αλήθεια για το φαγητό στο Survivor, το περιβόητο χαρτάκι και το unfollow στον Λιανό
Ηλίας Γκότσης glomex

Λίγες ημέρες μετά την αποβολή του από το Survivor που πήρε μεγάλες διαστάσεις και την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Ηλίας Γκότσης βρέθηκε στο "Καλό Μεσημέρακι" και μίλησε για όλα.

Μετά από δηλώσεις-καρφιά στα social media και τις απαντήσεις που έδωσε στα πιο “καυτά” ερωτήματα που προέκυψαν σχετικά με την αποβολή του από το Survivor All Star, ο Ηλίας Γκότσης “έσπασε τη σιωπή” του και μίλησε για όλα στον Νίκο Μουτσινά.

Ο νικητής του Survivor 2018 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (07/04) στο “Καλό Μεσημεράκι” και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής τη δική του αλήθεια για το αν τελικά όλοι οι παίκτες τρώνε κρυφά, για το περιβόητο χαρτάκι και τη “λίστα με τα ψώνια” που του “χρέωσαν”, αλλά και για τους συμπαίκτες του και τον παρουσιαστή του reality, Γιώργο Λιανό.

Ο ίδιος εμφανίστηκε κατηγορηματικός λέγοντας πως δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης που δεν έχει προσπαθήσει να κλέψει φαγητό, μιας και όλοι θέλουν να κάνουν τη διαβίωσή τους καλύτερη.

“Θέλω να βγάλω έξω την παραγωγή, αλλά αυτοί οι ντόπιοι που λέμε, είναι μια ομάδα σεκιούριτι που έχει προσλάβει η παραγωγή για να μας περιορίζει. Από εκεί και πέρα, κάποιοι βρίσκουν τον τρόπο. Μπορεί να τάζουν από λεφτά, ρούχα μέχρι και κανά δυάρι στη Γλυφάδα που λέει ο λόγος, άλλοι μένουν απλά στο ‘φαγητό παρακαλώ’. Δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης που δεν έχει προσπαθήσει να βρει. Όλοι έχουν φάει και όταν λέμε ‘φάει’ εννοούμε ότι τρώμε ένα σάντουιτς μισό που πρέπει να το μοιραστούν 4-5 άτομα”, δήλωσε ο γυμναστής.

Στη συνέχεια περιέγραψε αναλυτικά τι συνέβη τελικά με το χαρτάκι και την περιβόητη “λίστα με τα ψώνια” που του “χρέωσαν”, αναφέροντας πως ο ίδιος ήταν αντίθετος με αυτό εξ αρχής, καθώς όπως ανέφερε, κανένας ντόπιος δεν θα τους έφερνε κάτι χωρίς αντάλλαγμα, όπως και τελικά έγινε. Μάλιστα, όταν πια στο επίμαχο Συμβούλιο τους επισκέφθηκε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για να τους ενημερώσει για την παραβίαση κανόνων του παιχνιδιού, κανείς από όσους γνώριζαν ότι δεν έγραψε εκείνος το χαρτάκι δεν παρενέβη και έτσι μετά από δύο ημέρες παραμονής στο ξενοδοχείο, τον ενημέρωσαν πως βρίσκεται πια εκτός Survivor.

Αναφορικά με το unfollow που φέρεται να έκανε στον Γιώργο Λιανό, ο Ηλίας Γκότσης δήλωσε πως ποτέ δεν ακολουθούσε στο Instagram τον παρουσιαστή του reality, ενώ μιλώντας για τα κινητά που χρησιμοποίησαν παίκτες, μεταξύ αυτών και ο Γιωρίκας Πιλίδης, αποκάλυψε πως μαζί με τον αθλητή ελεύθερης πάλης υπήρχαν και άλλοι που έκαναν χρήση κινητού για να επικοινωνήσουν με την Ελλάδα, κάτι που το παραδέχθηκαν όλοι στον Ηλία Γκότση.

“Αυτοί επίσης ήταν οι ίδιοι που στο συμβούλιο όταν κατηγορήθηκα ήρθαν με χαρά και έλεγαν ότι ‘ναι, μπορεί να έχει πιάσει κινητό, το πιστεύουμε'”, δήλωσε ο Ηλίας Γκότσης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα