Survivor All Star: Ο παλιός, καλός Καραγκούνιας – Άρχισαν ήδη οι κόντρες με τους άλλους παίκτες

Survivor All Star: Ο παλιός, καλός Καραγκούνιας – Άρχισαν ήδη οι κόντρες με τους άλλους παίκτες
Τάκης Καραγκούνιας glomex

Τεταμένο είναι ήδη το κλίμα στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου αφού οι εντάσεις και οι κόντρες μεταξύ των παικτών ξεκίνησαν από νωρίς με "πρωταγωνιστή" τον Τάκη Καραγκούνια.

Λίγες ώρες απομένουν για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Survivor All Star το οποίο έρχεται το βράδυ της Κυριακής (08/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και αναμένεται πιο εντυπωσιακό αλλά και επεισοδιακό από ποτέ.

Οι παίκτες βρίσκονται ήδη στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, όμως οι πρώτες ημέρες μόνο ειρηνικά δεν κυλούν για τους διάσημους παίκτες του reality επιβίωσης, καθώς οι κόντρες και οι εντάσεις ανάμεσά τους ξεκίνησαν ήδη από την πρώτη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, οι παίκτες δεν τα πάνε καλά με τον Τάκη Καραγκούνια και υπάρχουν ήδη κόντρες μαζί του, καθώς φαίνεται πως ο μισθοφόρος το έπιασε από εκεί που το άφησε.

Οι κόντρες του 49χρονου παίκτη με τους συμπαίκτες του στο Survivor 2022 ήταν κάτι παραπάνω από συχνές κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο παιχνίδι, καταφέρνοντας μάλιστα να στρέψει όλους τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας εναντίον του, λίγο πριν αποχωρήσει αλλά και να απομονωθεί από συμπαίκτες και αντιπάλους. Δεν ήταν μάλιστα τυχαίο το γεγονός ότι μόλις ανακοινώθηκε η αποχώρησή του, οι περισσότεροι παίκτες έσπευσαν να το πανηγυρίσουν.

Ηλικία: 49 ετών

Επάγγελμα: Μισθοφόρος

Συμμετοχή: Survivor 2022

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι 49 ετών και γεννήθηκε στο Αίγιο. Υπηρέτησε στα ΟΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού, σε μια από τις πιο δύσκολες μονάδες Ειδικών Δυνάμεων σε όλο τον κόσμο. Αμέσως μετά την αποστρατεία του, ξεκίνησε να εργάζεται ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία, προσπαθώντας να αποτρέψει τις επιθέσεις πειρατών. Είναι 7 φορές πρωταθλητής στην πυγμαχία.

«Έρχομαι στο Survivor All Star για να κατακτήσω αυτό που μου στέρησαν… τη νίκη!»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα