Κως: Βίντεο-ντοκουμέντο με την Αναστάζια πριν την εξαφάνιση

Κως: Βίντεο-ντοκουμέντο με την Αναστάζια πριν την εξαφάνιση
Η 27χρονη Αναστάζια Facebook@AnastazjaRubinska

Στη δημοσιότητα πλάνα από κάμερα ασφαλείας σε ταβέρνα, όπου εμφανίστηκε η Αναστάζια λίγο πριν την εξαφάνισή της. Συγκλονίζουν τα λόγια του 28χρονου συντρόφου της.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα από την Πολωνία, που εργαζόταν ως υπάλληλος σε ξενοδοχείο στην περιοχή Μαρμάρι στην Κω.

Ο Πολωνός σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια, μίλησε στο MEGA, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει σταματήσει όλες αυτές τις ημέρες λεπτό να την ψάχνει.

«Δεν έχω σταματήσει λεπτό να την αναζητώ», είπε αρχικά ο σύντροφος της Αναστάζια, ο οποίος δεν έκρυψε την απόγνωσή του, καθώς ζήτησε πολλές φορές βοήθεια.

Ο ίδιος όσον αφορά τον 32χρονο συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές δήλωσε πως δεν γνωρίζει ποιος είναι.

Ερωτηθείς αν η κοπέλα του αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα με κάποιον είπε πως “δεν είχε κάποιο πρόβλημα, είναι πολύ φιλικό κορίτσι”.

Ο 28χρονος μάλιστα δεν αποκάλυψε τίποτα σχετικό με την έρευνα, ενώ πέντε ημέρες μετά την εξαφάνιση της κοπέλας προσπαθεί να μείνει δυνατός.

Βίντεο ντοκουμέντο με την Αναστάζια πριν την εξαφάνιση

Το MEGA έδωσε στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας ταβέρνας στο Μαρμάρι, κοντά στο ξενοδοχείο που εργαζόταν η 27χρονη Αναστάζια.

Στο βίντεο το οποίο τραβήχτηκε την Δευτέρα 12 Ιουνίου, λίγο πριν την εξαφάνιση η Αναστάζια μπαίνει στο μαγαζί δεν συνομιλεί με κάποιον υπάλληλο, αλλά διαβάζει τον τιμοκατάλογο. Στη συνέχεια ασχολείται για λίγα λεπτά με το κινητό της και έπειτα τραβά με το κινητό της φωτογραφία τον τιμοκατάλογο.

Μετά φαίνεται πως η 27χρονη βγαίνει στον κεντρικό χώρο της ταβέρνας και δείχνει να περιπλανιέται σαν να ήταν χαμένη. Έπειτα, στρίβει αριστερά προς το μίνι μάρκετ, όπου εκείνο το βράδυ επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το MEGA φαίνεται πως την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης ο σύντροφος της 27χρονης πήγε στην ταβέρνα με τη φωτογραφία της Αναστάζια αναζητώντας την.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα