Εξαθλίωση στην Κένυα: Ξεγύμνωσαν εργαζόμενες για να βρουν ποια πέταξε τη σερβιέτα της σε λάθος κάδο

Εξαθλίωση στην Κένυα: Ξεγύμνωσαν εργαζόμενες για να βρουν ποια πέταξε τη σερβιέτα της σε λάθος κάδο
Διανομή προϊόντων περιόδου στην Κένυα AP Photo/Brian Inganga

Κατάφορη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για ακόμη μια φορά στην Κένυα. Διευθυντής εργοστασίου ανάγκασε τις εργαζόμενες να ξεγυμνωθούν, για να βρει ποια πέταξε τη σερβιέτα της σε λάθος κάδο.

Η απόλυτη εξαθλίωση των γυναικών συνεχίζεται στην Κένυα. Κι αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά με το… “λάθος” μια εργαζόμενης σε εργοστάσιο τροφίμων να πετάξει την σερβιέτα της σε λάθος κάδο.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το BBC, το περιστατικό συνέβη στην εταιρεία Brown’s Food, όταν ο διευθυντής της συγκέντρωσε όλες τις εργαζόμενες για να μάθει ποια από εκείνες πέταξε τη σερβιέτα στο λάθος κάδο.

Όταν οι ίδιες προφανώς δεν αποκάλυψαν αν βρίσκονται σε έμμηνο ρύση, ο ίδιος έκανε το εξωφρενικό και τους ζήτησε να ξεγυμνωθούν!

Τρεις άνθρωποι αντιμετώπισαν κατηγορίες για άσεμνη επίθεση για το περιστατικό, δήλωσε η αστυνομία στο Λιμούρου.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, η γερουσιαστής Gloria Orwoba είπε ότι έλαβε μια “κλήση κινδύνου” για το τι συνέβη.

“Προφανώς ο Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας είχε βρει μια χρησιμοποιημένη σερβιέτα σε έναν από τους κάδους, και απ’ όσες πληροφορίες έχω συγκεντρώσει, αυτός ο κάδος απορριμμάτων δεν προοριζόταν για την ρίψη σερβιετών.”

Σε ανακοίνωσή της στον ιστότοπό της, η Brown’s Food Company δήλωσε “λυπημένη” και ότι το θέμα “δεν αντικατοπτρίζει τις διαδικασίες της εταιρείας στο σύνολό της”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα