First Dates: Ρώτησε εάν η Αυστρία έχει θάλασσα και τον απέρριψε γιατί δεν ήταν “αρκετά” Έλληνας

First Dates: Ρώτησε εάν η Αυστρία έχει θάλασσα και τον απέρριψε γιατί δεν ήταν “αρκετά” Έλληνας
First Dates glomex

Ερωτευμένη με την Ελλάδα η Τζουλιάνα που δοκίμασε την τύχη της στον έρωτα στο "First Dates" απολαμβάνοντας ένα ραντεβού με τον Παύλο. Η κοινή απόφασή τους για το μέλλον της σχέσης τους.

Το First Dates επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (21/06) μέσα από τη συχνότητα του Star και ήταν γεμάτο νέες και αναπάντεχες γνωριμίες.

Μεταξύ αυτών που αναζήτησαν την τύχη τους στον έρωτα ήταν η Τζουλιάνα και ο Παύλος και μπορεί τους δυο τους να τους χωρίζει μια μεγάλη χιλιομετρική απόσταση αφού εκείνος ζει στη Αυστρία κι εκείνη στη Λευκάδα, συναντήθηκαν όμως στο “τηλεοπτικό” εστιατόριο με οικοδέσποινα τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η ίδια έκανε σαφές από την αρχή ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να ζήσει στο εξωτερικό, ακόμα και αν αμοιβόταν πολύ καλά, αναφέροντας στη συνέχεια πως “όποιος αγαπά την Ελλάδα δεν την αφήνει, θα μείνει εδώ με τον μισθό τον πενιχρό και δεν θα τρώει αστακομακαρονάδα, θα τρώει ένα πιτόγυρο αλλά θα του αρέσει γιατί είναι στην Ελλάδα”.

Όταν μάλιστα πληροφορήθηκε πως ο Παύλος δεν παντρεύτηκε ποτέ και είναι 59 ετών, η παίκτρια τον ρώτησε “τι πρόβλημα έχεις;”, κάτι που στη συνέχεις ο ίδιος σχολίασε πως του φάνηκε εγωιστική η στάση της Τζουλιάνας.

Η συνέχεια του ραντεβού ήταν άκρως επεισοδιακή, αφού η Τζουλιάνα ζήτησε να μάθει πού είναι η Αυστρία και εάν έχει θάλασσα, αφού όπως παραδέχθηκε δεν γνωρίζει καθόλου Γεωγραφία, συμπεραίνοντας στη συνέχεια πως ο Παύλος δεν είναι “αρκετά” Έλληνας.

Θεωρώ ότι είναι ένας ακόμα μετανάστης, έχει πάει στο εξωτερικό, έχει μπερδέψει το τι είναι Έλληνας και το τι δεν είναι, έχει μπερδέψει τα πράγματα γενικότερα. Δεν πιστεύω ότι είναι ένας άντρας κατασταλαγμένος που ξέρει ακριβώς τι θέλει”, δήλωσε η Τζουλιάνα, ενώ έδωσε ρεσιτάλ όταν ο παίκτης ζήτησε μετά το φαγητό του να πιει ένα espresso.

“Ο κύριος είναι από την Αυστρία, εδώ είναι Ελλάδα. Ή θα πιει κρασί μέχρι να ξεραθεί, εσπρέσο δεν έχει στο εστιατόριο… Στην Αυστρία είναι όλα σε κουτάκια, οι Έλληνες είναι τρελοί. Μπορεί να ξεκινήσουν για έναν φραπέ ή ένα φρέντο και να καταλήξουν ταξίδι στη Θεσσαλονίκη”, είπε η Τζουλιάνα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα